Functioneel beheer

Ben jij onze nieuwe functioneel beheerder van het HRM-systeem? Ben jij klant- en servicegericht en altijd op zoek naar oplossingen? Dan zoeken wij jou!

De gemeente Tynaarlo, in het noorden van Drenthe, heeft ruim 33.000 inwoners. Ze heeft achttien dorpen, waarvan Zuidlaren, Vries en Eelde/Paterswolde de grootste en bekendste zijn. De dorpen liggen in een prachtig landschap tussen de stad Groningen en Assen. Geen wonder dat de inwoners van Tynaarlo -zo blijkt uit onderzoek- tot de gelukkigste van Nederland behoren. 
We willen daar als gemeente graag aan blijven bijdragen, maar dat gaat niet vanzelf. Daarom zijn we als organisatie enthousiast bezig ons verder te ontwikkelen. Helder, slagvaardig, verbindend, inwonersgericht en flexibel zijn daarbij de cruciale begrippen.

De vakgroep personeels- en salarisadministratie (PSA) van de gemeente Tynaarlo faciliteert negen organisaties op het gebied van personeels- en salarisadministratie, HR- managementinformatie en ondersteuning bij digitalisering van HR-processen. Per maand verlonen we zo'n 3.000 gebruikers.

Het team Functioneel Beheer, bestaande uit 3 medewerkers, is onderdeel van de PSA, waar in totaal 12 medewerkers werkzaam zijn.

In verband met pensionering van één van de collega's, zoeken wij voor het team Functioneel Beheer een functioneel beheerder voor 32 uur per week.

 Wat ga je doen?

  • Je beheert en onderhoudt het HRM systeem en de modules voor meerdere organisaties (bijv. gemeente Tynaarlo, gemeente Assen). Dit betekent dat je zorgt voor gebruikersbeheer, het verlenen van gebruikersrechten, het onderhouden van de tabellen, koppelingen, etc.;
  • Je ontwikkelt en beheert de digitale formulieren en processen voor gebruikers;
  • Je verstrekt managementinformatie. Dit kan gaan om standaardrapportages maar op verzoek stel je -indien mogelijk- de rapportage zelf samen;
  • Je helpt gebruikers bij vragen over het systeem en stelt helpteksten of korte instructies beschikbaar. Je geeft training in groepsverband;
  • Je bent een schakel tussen gebruiker, proces en systeem en je moet hierin kunnen acteren. Je hebt hiervoor contacten met belanghebbenden en overige betrokkenen.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over minimaal MBO+ niveau en hebt enkele jaren relevante ervaring;
  • Je hebt enige kennis en ervaring met Javascript of bent bereid dit te leren;
  • Je werkt klantgericht en bent je bewust van je omgeving;
  • Je bent analytisch, proactief en zoekt samenwerking als het gaat om zaken op het gebied van nieuwe processen of verbetering van processen;
  • Je kunt goed plannen, prioriteren en organiseren.

Wat bieden we jou?

Een leuke en uitdagende baan in een informele en collegiale werksfeer. Afhankelijk van je opleiding,  je ervaring en de kwaliteiten die je meebrengt, bedraagt het salaris maximaal € 4.752,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (salarisschaal 9, CAO Gemeenten, peildatum 1 januari 2024).

Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze bestaan onder andere uit een Individueel Keuzebudget (dit betreft een budget van 17,05% naast je reguliere salaris), flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken; daarnaast bieden we je veel ruimte om je te ontwikkelen door opleidingen en trainingen. Het betreft een dienstverband van 32 uur per week. Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar die, bij gebleken geschiktheid, ongewijzigde omstandigheden en een goede klik, wordt omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wil je meer weten over de functie?

Neem dan contact op met Inge Blaauw, bereikbaar via het telefoonnummer 06 – 11 86 22 83.
 

Heb je belangstelling?

Reageren kan t/m 15 februari a.s. via www.vooruitindrenthe.nl. De gesprekken staan gepland op donderdag 22 februari. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.