HRM adviseur

Gemeente Terschelling zoekt een

 

HRM adviseur (voor 18 - 36 uur per week)

 

Wat bieden wij jou?

  • Een gevarieerde baan binnen een dynamische organisatie waarbij je breed tactisch en strategisch adviseert en ondersteunt op het gebied van personele en organisatorische ontwikkelingen.  
  • Een salaris van maximaal € 4.671 bruto per maand (bij 36 uur per week) en een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget van 17,05% boven op je salaris
  • Woon je niet op Terschelling? Geen probleem: met de snelle boot ben je binnen een uur op het gemeentehuis. Wij betalen de overtocht en -als je langer blijft- de eerste tijd ook de overnachting
  • We bieden je een tijdelijk contract (payroll) met uitzicht op een vast dienstverband en daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en thuiswerken op een werkplek die wij faciliteren.

Als HRM adviseur neem je initiatief op diverse HR-beleidsontwikkelingen die er spelen zoals onboarding, arbeidsmarktcommunicatie en gesprekkencyclus. Je bent de adviseur en sparringpartner voor de leidinggevenden. Als HRM adviseur ben je analytisch en juridisch sterk, zoek je vraagstukken tot op de bodem uit en bedenk je (creatieve) oplossingen. Samen met je HR-collega’s zorg je voor een goede advisering binnen de organisatie.

Wie ben je en waar ben je goed in?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met een diploma op het gebied van HRM
  • Je hebt ruime ervaring als tactisch en strategisch HRM adviseur
  • Je hebt affiniteit met het werken voor een overheidsorganisatie
  • Je bent communicatief sterk, toegankelijk en enthousiast
  • Je neemt de menselijke maat mee in je advisering en beschikt over organisatiesensitiviteit waarbij je oog hebt voor de onderlinge verhoudingen en wat dit betekent voor je advisering
  • Je hebt brede kennis van HR-wetgeving en bent in staat deze adequaat toe te passen

Interesse?

Heb je vragen over de functie? Bel gerust! Hetty de Jong, gemeentesecretaris, of Mandy Rieks, HRM adviseur, helpen je graag verder. Je kunt beide bereiken via telefoonnummer: 0562-446244.

Enthousiast geworden en zie jij jezelf wel voor Terschelling werken? Stuur je brief en CV naar l.attema@terschelling.nl en vermeld in het onderwerp van je email ‘vacature HRM’. Je kunt reageren t/m 26 september 2022. De gesprekken vinden plaats op 7 oktober 2022.  

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Doorplaatsen is niet toegestaan. Door te solliciteren ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens.