Materieelbeheerder

Dit zijn wij
Binnen gemeente Smallingerland is een organisatie-ontwikkelingstraject ingezet, die de dienstverlening en samenwerken met de omgeving voorop stelt. De gemeente Smallingerland beweegt naar een organisatie die flexibel en wendbaar is, denkt vanuit mogelijkheden en voortdurend in contact staat met haar omgeving. Luisteren, durven en leren zijn terugkerende werkwoorden bij onze gemeente. 

Voor het team Omgevingsbeheer Specialisten zoeken we een

Materieelbeheerder
voor 36 uur per week. 

Dit is het team

Het team Omgevingsbeheer Specialisten bestaat uit ca. 31 medewerkers en heeft een directe lijn met de uitvoering van klantvragen. Wij houden ons bezig met het uitvoeren van diverse taken zoals plaagdierbestrijding, boomverzorging, materieelbeheer, bemensing van de parkeergarage, werkzaamheden vanuit de rollen stratenmakers, brugwachters, timmermannen, monteurs, beheer sportvelden, beheer gemalen, gladheid. De ontwikkeling van het team binnen de nieuwe organisatie kent een focus op de integrale en gebiedsgerichte dienstverlening en samenwerking met het team Omgevingsbeheer Schoon, het team Wijken en het team Services.

Onze identiteit

Smallingerland werkt vanuit het hart. Wij zijn een oprechte partner, sterk in het ontketenen van energie. Vindingrijk in het behalen van gezamenlijke doelen. Met de blik vooruit werken wij samen voortdurend aan verbetering.

Dit is de functie

De materieelbeheerder is verantwoordelijk voor de inkoop van het materieel en materiaal ten behoeve van de werkzaamheden van de teams van Omgevingsbeheer maar ook van de andere teams van de gemeente. Denk hierbij aan afval inzamelvoertuigen, vrachtwagens, bestelauto's en veegmachines en materiaal t.b.v. het onderhoud groen in onze gemeente.  Tevens  ondersteunt de materieelbeheerder de 3 teammanagers Omgevingsbeheer die werkzaam zijn op de Tussendiepen in het aanleveren van informatie t.b.v. verantwoordingsrapportages en begroting . Hij/zij behandelt schadeclaims, stelt roosters / schema's en routes op en houdt beheers programma's actueel.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer, het advies en de inkoop van materieel/materiaal en gereedschappen voor de buitendienst en coördineert de planning van onderhoud, reparatie en keuringen. Je verricht de administratieve afhandeling van zaken rondom het wagenpark (magazijnbeheer e.a.) en bent contactpersoon voor dealers en leveranciers. Bij Europese aanbesteding stel je het programma van eisen op ten behoeve van het vervangen van het materieel/materiaal.

Dit zoeken wij

We vinden het belangrijk dat je een middelbare vaktechnische en/of inkoopmanagement opleiding (MBO- niveau 4) hebt afgerond. Je hebt ervaring op het gebied van inkoop en kennis en inzicht van de diverse materialen binnen dit werkterrein. Je hebt een klantvriendelijke instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je werkt omgevingsgericht en kunt zowel goed zelfstandig als ook in teamverband werken.

Dit bieden wij

Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt aanstelling plaats in aanloopschaal 6 of in standaardschaal 7. Het salaris bedraagt minimaal € 1934,-- en maximaal € 3176,-- bruto per maand. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget en opleidingsfaciliteiten.

Verder bieden we een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar in de generieke functie van vaktechnisch medewerker B. Bij goed functioneren kan de aanstelling na een jaar worden omgezet naar onbepaalde tijd. 

Heb je vragen? 

Dan kun je over de inhoud van de functie contact opnemen met Gerrit van der Ploeg, teammanager Omgevingsbeheer specialisten (tel. 0512-581711). Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Anita Damstra, HR adviseur (tel. 0512-581234).

Heb je interesse? 

Dan ontvangen we graag uiterlijk 28 februari 2021 een motivatie met CV van jou.                                  

Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij: Gerrit van der Ploeg  -  0512581700

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij: Anita Damstra   -  0512581234

Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.042307@werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 28-02-2021 binnen zijn.