ICT Servicedesk medewerker

(voor 36 uur per week)

 
Dit zijn wij
Smallingerland, een gemeente in Friesland met ruim 55.000 inwoners, goed bereikbaar in het hart van Noord-Nederland, op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Rondom onze hoofdplaats Drachten liggen 13 dorpen verspreid over de unieke Friese Wouden. Je vindt hier een bijzondere mix van stedelijk gebied, landelijk gebied en water. Met zo'n 500 medewerkers zetten wij ons in om goede voorzieningen en een duurzaam en veilig woon- en werkklimaat te realiseren met oog voor cultuur en een innoverend bedrijfsleven.

In onze gemeente staan mensen voorop en niet de regels. Wij pakken maatschappelijke opgaven op in samenwerking met de inwoners, het bedrijfsleven en partners. Hierin geven we medewerkers vertrouwen en ruimte om te innoveren, te experimenteren, te leren en bij te sturen in de praktijk. De belangrijkste kernwoorden die bij deze kracht horen zijn Persoonlijk, Samen en Doen.

Jij gaat aan de slag in het team Informatievoorziening & IT. Het cluster ICT bestaat uit de servicedesk (2 medewerkers), vier systeembeheerders en een ICT adviseur.

Dit is de functie
Als Servicedesk medewerker behandel je samen met nog een Servicedesk medeweker eerste- en tweedelijns meldingen van collega's over telefonie en IT. Dit betekent dat je een brede functie hebt, waarin je niet alleen meldingen verwerkt, maar juist ook oplost. Jij gaat voor skilled service. Denk hierbij aan uitgifte van devices, tackelen van installatie-aansluitproblemen, kabels aanpassen, computers aansluiten en allerhande overige vragen / uitdagingen van collega's over telefonie en IT.

Samen met vier systeembeheerders en de ICT adviseur beheer je de telefonie en IT voor ruim 500 medewerkers in het gemeentehuis, een tweede gebouw, Carins en het gebouw van de buitendienst, op de Tussendiepen. We hebben de boel goed op orde en dit betekent dat je werkt met moderne apparatuur en systemen. In deze functie heb je veel persoonlijk contact en ben je overal in de gebouwen aanwezig om skilled service te verlenen.

Dit zoeken wij
Beschik jij over de volgende aspecten en spreken onze opgaven jou aan? Neem dan contact op:   

  • MBO 4 diploma richting IT of soortgelijk
  • Algemene en brede kennis van IT en Telefonie
  • Ervaring met Citrix omgeving, Topdesk en AD
  • Servicegericht, streeft naar kwaliteit en recht door zee

Dit bieden wij 
Eén van de voordelen van werken bij Smallingerland is onze flexibiliteit als het gaat om personen en functies. We zijn een organisatie die kijkt naar de persoon, ervaringen en kwaliteiten en zijn sterk ik het vormen van een functie naar een persoon, in plaats van andersom. Dit kunnen we doen, omdat we in de meeste teams beschikken over ervaren mensen en uiteenlopende opgaven. Er zijn nog meer voordelen en we vertellen jou graag meer in een persoonlijk gesprek.

Uiteraard bieden we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • 17,65% vrij te besteden Individueel Keuze Budget
  • Uitstekende pensioenvoorwaarden
  • Flexibel in te delen werktijden
  • Thuiswerkmogelijkheden en thuiswerkvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeikansen binnen een omvangrijke organisatie

Het salaris wordt in overleg bepaald op basis van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2010,- en maximaal € 3018,- (standaardschaal 6) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (van 36 uur per week). Bij aanzienlijke aantoonbare werkervaring behoort inschaling conform de uitloopschaal 7 (max. € 3301,-) tot de mogelijkheden. Aanvullend op het salaris bieden we een vrij te besteden Individueel Keuze Budget van 17,65%.

Dit bieden we in de vorm van een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar in de generieke functie van Vaktechnisch medewerker C. De intentie is om deze overeenkomst hierna voort te zetten.

Heb je vragen? 
Dan kun je over de inhoud van de functie contact opnemen met Simon Wiersma, (Teammanager) 0512 581234. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Elko Hamstra (Adviseur werving & selectie) 06 31102684.

Heb je interesse? 
Dan ontvangen we graag uiterlijk 4 december een motivatie met CV van jou via werkeninfriesland.nl.


De kennismakingsgesprekken zijn op 7 december, dan kun je daar alvast rekening mee houden.

Je ontvangt dan een bevestigingsmail (deze kan in de spambox komen) en na verstrijken van de deadline nemen wij contact op over het verloop van de procedure.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een verplicht onderdeel van de procedure.


Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld. Interne medewerkers hebben conform onze regeling werving- en selectie een voorrangspositie. Wy binne in twatalige organisaasje. Dat betsjut datst iepenstiest foar it Frysk. Behearsking fan de Fryske taal dan wol de reewilligens om dy dat eigen te meitsjen sit yn dyn bagaazje.

Solliciteer