Teammanager (32-36 uren per week)

Teammanager  HBO I Schaal 12 I onbepaalde tijd I 32-36 uur

Ervoor zorgen dat mensen zich gehoord voelen. Dat is wat jij met jouw coachende en motiverende kwaliteiten het allerliefste doet. Jij ziet elk mens staan en kijkt naar ieders persoonlijke behoeften en wensen. Elke werkdag begin jij daarom met een kop koffie én het leggen van contact. Je bespreekt met je teamleden wat er die dag op de agenda staat. Je luistert naar hun ideeën, doelen en eventuele zorgen. Je ziet dat je team door deze overleggen steeds hechter wordt en met plezier aan de slag gaat. Zelf duik je met net zoveel werkplezier in rapportages en rapporten. Je wilt processen verder verbeteren, omdat je als Teammanager Dienstverlening weet dat er dan meer tijd overblijft voor persoonlijke aandacht.

Wat ga je doen
Jij wordt de energieke manager van het team Dienstverlening. Zij zijn hét gezicht naar buiten toe is. Samen streven jullie naar een hoge klanttevredenheid.
Het team bestaat uit een diverse groep medewerkers; publiekscentrum, secretariaten en facilitaire dienst.
Je zorgt ervoor dat inwoners, ondernemers, het college en onze eigen collega’s met een goed gevoel, snel
en prettig geholpen worden. Dat betekent dat je de touwtjes in handen hebt bij het aansturen van je team.
En dat je ervoor zorgt dat de boel op ons gemeentehuis soepel draait, van een gastvrije ontvangst van onze inwoners, tot de koffieapparaten en alle binnenkomende telefoontjes. Je hecht daarnaast veel waarde aan
de ontwikkeling van je team. Je inspireert hen en je draagt bij aan de positieve sfeer. Ook maak je deel uit
van het project "Het Nieuwe Werken" en draag je bij aan het succes van ons werkcafé, samen met anderen.

Samen met jou maken we ons gemeentehuis een plek waar iedereen met plezier werkt en servicegericht geholpen wordt.


Dit bieden we jou

 • Een afwisselende baan; de ene dag ben je druk bezig met het vlekkeloos laten verlopen van de verkiezingen en de andere dag denk je na over het implementeren van innovatieve oplossingen en begeleid je veranderprocessen in een politieke omgeving.
 • Volop kansen om te groeien via opleidingen, cursussen en intervisie met jouw collega teammanagers.
 • Een goede werksfeer; iedere ochtend word je vriendelijk begroet door je collega’s en aan humor ontbreekt het hier zeker niet.
 • Ruimte voor jouw ideeën; als jij denkt dat het anders kan staan we daarvoor open.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een mooi salaris volgens schaal 12 van de cao gemeenten (max.€ 6.470,-) een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%, een pensioenregeling via ABP en korting op diverse verzekeringen.
 • Uitstekende werk-privé balans; ruimte om thuis te werken of op kantoor. Je krijgt van ons een laptop en een mobiele telefoon, zodat je overal kunt werken.
 • Aandacht voor jouw vitaliteit; deelname aan ons vitaliteitsprogramma, jaarlijks meerdere activiteiten met de hele organisatie en het team en een gezellig en gezond werkcafé!

Wie ben jij?
We zijn allemaal anders en dat is mooi. Dat maakt dat we samen veel meer bereiken dan alleen. Tóch zijn er een aantal karaktertrekken die al onze managers verbindt. Herken jij jezelf hierin?

 • Jij hebt de ervaring om een team te inspireren, te laten groeien en te vormen.
 • Jij bent een teamspeler en gelooft erin dat je samen beter bent.
 • Jij hebt oog voor anderen en begrijpt waar ze vandaan komen.
 • Jij hebt visie en bent een strategische denker.
 • Jij gaat ervoor met volle energie en laat je niet snel uit het veld slaan.
 • Jij bent een vlotte prater en krijgt je boodschap goed overgebracht.
 • Jij past je gemakkelijk aan en bent niet bang voor verandering.
 • Jij doorziet snel wat er speelt en kunt beslissingen maken op basis van de feiten.
 • Jij bent de rots in de branding en anderen kunnen op je rekenen.
 • Jij jaagt resultaten na en wil de dienstverlening altijd verbeteren.
 • Jij bent een mentor en helpt anderen groeien.

Dit zijn wij
Een plattelandsgemeente met meer dan 30.000 inwoners, 16 dorpen en veel groen. Iedere dag zetten wij ons in voor onze mensen en bedrijven in onze dorpen. We openen deuren naar nieuwe manieren van doen en kijken verder dan onze rijke landschappen. Ons motto? Het kan wel. En we geloven dat het nog beter wordt als je het samen doet.

Ruimte
Werken voor Opsterland betekent werken met 250+ enthousiaste en gezellige collega’s. Waar je collega vraagt hoe het met je gaat en waar je een high five krijgt voor een slimme oplossing. Waar je de ruimte krijgt om zelf te beslissen. En om die ene opleiding te volgen. Werken bij een gemeente die deuren opent om nieuwe dingen uit te proberen. En die je aanmoedigt om op avontuur te gaan. Opsterland geeft je de ruimte, pak jij ‘m?

Zo werken wij
Onze inwoners, bedrijven en eigen mensen staan centraal. Samenwerken intern en extern zijn onmisbaar. We staan open voor iedereen. En bij ons mag je zijn wie je bent. We geven je daarbij de ruimte die je nodig hebt om je werk in te richten zoals bij jou past. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk en dragen daar graag aan bij.

Heb je vragen?
Ben je helemaal enthousiast geworden en heb je nog vragen? Laat het ons weten! Wij willen je graag ontmoeten en hebben de koffie klaar staan. Ik ben Martine van Belkum (concerndirecteur) en mijn telefoonnummer is 06-45763025. Je mag me uiteraard ook een WhatsAppbericht sturen.

Elkaar leren kennen
Laten we elkaar beter leren kennen en wie weet wordt dit het begin van een geweldige samenwerking.

Benader ons op een manier die bij jou past; dit mag met een brief en cv, een sollicitatievideo
of op een andere manier. Wij laten ons graag verrassen! Jouw reactie is welkom tot en met 26 november 2023. Reageren kan via www.werkeninfriesland.nl