1e lijns medewerker publiekscentrum 28-36 uur per week

Medewerker publiekscentrum

MBO I Schaal 7 I jaarcontract met uitzicht op vast I 28-36 uur

Samen bouwen aan service en een passend antwoord voor elke vraag. Dat is wat jij met je klantvriendelijke instelling in combinatie met jouw probleemoplossend vermogen het allerliefste doet. Dagelijks sta je klaar om inwoners en ondernemers te helpen, of het nu persoonlijk aan de balie is, via de telefoon, mail of online. Na een korte start-up met de computer en een informeel praatje met collega’s en de teammanager, gaat jouw dag van start. Met een glimlach schakel je vlot tussen de uiteenlopende taken, van het verstrekken van informatie tot het oplossen van problemen. Je bent de schakel die onze gemeenschap verbindt met de diensten en antwoorden die ze nodig hebben.


Wat ga je doen?
Jij geeft informatie en beantwoordt vragen, met een scherp oor voor de nuances in de behoeften van de klant. Het gaat niet alleen om oppervlakkige informatie; juist door doelgericht door te vragen, bereik je begrip. Van het verstrekken van cruciale informatie over burgerzaken tot het behandelen van complexe meldingen in de openbare ruimte, jouw takenlijst is gevarieerd en boeiend. Rijbewijzen, paspoorten, huwelijksregistraties, geboortes, overlijdens – het zit allemaal in jouw takenpakket. Ook zorg je voor het uitvoeren van administratieve handelingen, van terugbelnotities en het invoeren van klantgegevens.

Jouw dagelijkse routine omvat niet alleen het verstrekken van informatie, maar ook het signaleren van veranderingen en het up-to-date houden van onze kennisbank. Wet- en regelgeving op het gebied van bouwen, bestemmingsplannen en algemene plaatselijke verordening zijn de rode draad in de antwoorden die je geeft.

Dit bieden we jou

  • Een afwisselende baan; de ene dag ben je druk bezig met de aanvragen van (reis)documenten en de andere dag ben je bezig om de klant te woord te staan met allerlei soorten vragen en problemen.
  • Volop ontwikkelkansen om te groeien via opleidingen, cursussen en workshops.
  • Een goede werksfeer; iedere ochtend word je vriendelijk begroet door je collega’s en aan humor ontbreekt het hier zeker niet.
  • Ruimte voor jouw ideeën; als jij denkt dat het anders kan staan we daarvoor open.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een mooi salaris volgens schaal 7 van de cao gemeenten (max.€ 3.612,-) en een pensioenregeling via ABP.
  • Uitstekende werk-privé balans; ruimte om thuis te werken of op kantoor.
  • Aandacht voor jouw vitaliteit; deelname aan ons vitaliteitsprogramma, jaarlijks meerdere activiteiten met de hele organisatie en het team en een gezellig en gezond werkcafé!

Wie ben jij?
We zijn allemaal anders en dat is mooi. Dat maakt dat we samen veel meer bereiken dan alleen. Tóch zijn er een aantal talenten die al onze medewerkers van het publiekscentrum verbindt. Herken jij jezelf hierin?

  • Jij vindt klantvriendelijkheid zeer belangrijk en hebt een dienstverlenende instelling.
  • Jij bent in staat snel te schakelen in werkzaamheden en bent niet bang voor verandering.
  • Jij hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van burgerzaken, belastingen en vergunningen en ervaring met het telefonisch te woord staan van klanten.

Dit zijn wij
Een plattelandsgemeente met meer dan 30.000 inwoners, 16 dorpen en veel groen. Iedere dag zetten wij ons in voor onze mensen en bedrijven in onze dorpen. We openen deuren naar nieuwe manieren van doen en kijken verder dan onze rijke landschappen. Ons motto? Het kan wel. En we geloven dat het nog beter wordt als je het samen doet.


Ruimte
Werken voor Opsterland betekent werken met 250+ enthousiaste en gezellige collega’s. Waar je collega vraagt hoe het met je gaat en waar je een high five krijgt voor een slimme oplossing. Waar je de ruimte krijgt om zelf te beslissen. En om die ene opleiding te volgen. Werken bij een gemeente die deuren opent om nieuwe dingen uit te proberen. En die je aanmoedigt om op avontuur te gaan. Opsterland geeft je de ruimte, pak jij ‘m?


Zo werken wij
Onze inwoners, bedrijven en eigen mensen staan centraal. Samenwerken intern en extern zijn onmisbaar. We staan open voor iedereen. En bij ons mag je zijn wie je bent. We geven je daarbij de ruimte die je nodig hebt om je werk in te richten zoals bij jou past. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk en dragen daar graag aan bij.


Heb je vragen?
Ben je helemaal enthousiast geworden en heb je nog vragen? Laat het ons weten! Wij willen je graag ontmoeten en hebben de koffie klaar staan. Ik ben Jan Roelof Steenbergen mijn telefoonnummer is 06-54788087. Je mag me uiteraard ook een WhatsAppbericht sturen.


Elkaar leren kennen
Laten we elkaar beter leren kennen en wie weet wordt dit het begin van een geweldige samenwerking.

Benader ons op een manier die bij jou past; dit mag met een brief en cv, een sollicitatievideo
of op een andere manier. Wij laten ons graag verrassen! Jouw reactie is welkom tot en met 15 december 2023.

Reageren kan via www.werkeninfriesland.nl