Toezichthouder bouw (2,0 fte)

Wat ga je doen?
In deze functie ben je samen met jouw collega’s van toezicht en handhaving verantwoordelijk voor het toezicht op de verleende vergunningen/meldingen voor met name de activiteiten bouwen, slopen en RO. Daarnaast handhaaf je op illegale activiteiten binnen de fysieke leefomgeving Je voert controles uit op de naleving van wet- en regelgeving bouw/RO. Je rapporteert over afwijkingen en verzorgt de aanschrijvingen en je draagt zorg voor de administratieve procedurele afhandeling hiervan. Je komt in het kader van de aardbevingsproblematiek in aanraking met de versterkingsopgave en woningen met (mijnbouw)schade. 

Wie ben je?

Je kan soepel communiceren met inwoners en ondernemers en je weet goed in te spelen op de vraag van de klant én zijn omgeving. Je bent klant- en resultaat gericht en in staat om opdrachten zelfstandig dan wel in teamverband uit te voeren. Je bent doortastend en weet goed met weerstand om te gaan. Je bent in staat om per situatie de risico’s in te schatten en te werken aan oplossingen die de omgevingskwaliteit ten goede komen. Je hebt de ambitie om mee te groeien met de veranderende rol van de gemeente in het omgevingsrecht.

Je werkt nauw samen met de collega’s binnen het team VTH en met de collega’s van de andere teams maar ook daarbuiten met bijvoorbeeld de Veiligheidsregio.

Jouw opleiding en ervaring

  • Naast een afgeronde relevante HBO opleiding en AWB I en AWB II heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring. Er wordt daarnaast nadrukkelijk waarde gehecht aan persoonlijkheid en drijfveren.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een overeenkomst voor de duur van een jaar, die we bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden verlengen voor onbepaalde tijd.

Het salaris is gewaardeerd op schaal 9 van de Cao Gemeenten met een bruto maandsalaris van maximaal € 4.537,00 op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Bovenop het salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris. Het IKB kan (maandelijks) ingezet worden voor bijvoorbeeld het bijkopen van vakantiedagen, het uitruilen van woon-werk kilometers of kan je laten uitbetalen. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, flexibele werktijden, mogelijkheid voor thuiswerken en een goede pensioenregeling.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Pim Nieboer, Teamleider Vergunning, toezicht en handhaving via 0615456040

Interesse?

Denk je nu, hé dit gaat over mij? Solliciteer dan direct. Stuur je motivatie en cv uiterlijk woensdag 6 december 2023 naar sollicitaties@gemeente-oldambt.nl onder vermelding van je naam en het vacaturenummer RZ23-24

We kijken uit naar je reactie!