Medewerker buitendienst (wijkteams)

Voor 36 uren per week (1,0 fte).

Wat ga je doen?
In deze afwisselende baan voer je samen met je collega’s in het wijkteam werkzaamheden uit op het gebied van de aanleg, het onderhoud en het beheer van de openbare ruimte in jouw wijk. Je zorgt samen met je collega’s voor een schoon, heel en veilige leefomgeving met en voor de inwoners van Oldambt. Je bent de ogen en de oren van de gemeente en werkt samen met derden. Ten slotte ben je flexibel inzetbaar en neem je deel aan het calamiteiten rooster en de strooidiensten in de winter.

Wie ben je?

Je bent fysiek in een goede conditie. Je bent positief ingesteld en hebt een flexibele werkhouding. Je ziet het werk  en houdt van aanpakken. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent klant- en resultaatgericht en je ziet samenwerken als een kans om resultaten te behalen.

Jouw opleiding en ervaring

 • Je hebt (v)mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
 • Je beschikt over VCA en certificaten voor bosmaaien en motorkettingzagen.

Competenties

Voor alle medewerkers van gemeente Oldambt gelden de volgende kerncompetenties:

 • Resultaatgericht
 • Klantgericht
 • Samenwerken

Daarnaast gelden voor deze functie de volgende competenties:

 • Je kunt goed plannen en organiseren
 • Je bent zelfstandigheid
 • Je mondelinge communicatie is uitstekend
 • Je bent goed in samenwerken met andere mensen
 • Je bent kwaliteitsgericht

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een overeenkomst voor de duur van een jaar, die we bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden verlengen voor onbepaalde tijd.

Het salaris is gewaardeerd op schaal 5 van de Cao Gemeenten met een bruto maandsalaris van maximaal € 2.765, - (peildatum 1 oktober 2020) op basis van een werkweek van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Bovenop het salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris. Het IKB kan (maandelijks) ingezet worden voor bijvoorbeeld het bijkopen van vakantiedagen, het uitruilen van woon-werk kilometers of kan je laten uitbetalen.

Procedure

Deze vacature is zowel intern als extern vacant gesteld, waarbij interne kandidaten voorrang hebben..

 

Solliciteren

Reageren op deze vacature kan tot en met 26 november 2020. Dit kan per e-mail of op een andere creatieve manier, maar in elk geval voorzien van een actueel cv. Je mag je sollicitatie richten aan sollicitaties@gemeente-oldambt.nl onder vermelding van Medewerker buitendienst, RZ013. We kijken uit naar je reactie!

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Grietje   Schonewille, teamleider Buitendienst via 06 31 78 05 70

 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij gemeente Oldambt. Wij betalen de kosten die zijn verbonden aan de aanvraag van de VOG. Je hoeft de VOG pas aan te vragen als daarom gevraagd wordt naar aanleiding van het gesprek.

 

Over de werkgever

Oldambt is een gemeente in Oost-Groningen met Winschoten als tweede winkelstad van de provincie. De gemeente telt 16 kernen en ruim 38.000 inwoners. Samen met bijna 400 collega’s werk je op basis van drie kernwaarden: ‘van buiten naar binnen’, ‘zelfredzaamheid’ en ‘verbinding’. Oldambt ontwikkelt zich steeds meer naar een netwerkorganisatie. Daarom zijn we op zoek naar collega’s die denken in oplossingen, die een ondernemersgeest hebben en die goed zijn in het samenbrengen van mensen en ideeën.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.