Contractbeheerder

Ben jij enthousiast, gestructureerd en toe aan een uitdaging? Wil jij samen met je collega’s én anderen sturen op contractuele navolgingen en samen bouwen aan optimalisaties en relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Team inkoop en contractmanagement is op zoek naar een collega voor de functie van:

Contractbeheerder
24-28 uur per week (0,66-0,77 fte)

Doel van de functie
Ondersteuning verlenen aan de contractmanagers door onder andere het beheren van het contractmanagementsysteem, het structureel inplannen van afspraken en acties. Ook lever je samen met het contractmanagementteam een bijdrage aan verdere verbetering van processen en procedures en de verdere professionalisering van het contractmanagement.

Wat ga je doen?
• Je haalt belangrijke data op bij de betrokken partijen, plant afspraken in en houdt de actielijst en jaarplanning bij voor het contractmanagement;
• Je beheert en actualiseert informatie van contractpartners en gemeenten. Alle data, contracten en gemaakte afspraken leg je vast met behulp van het contractmanagementsysteem. Je zorg ervoor dat alle dossiers van contractpartners compleet en up-to-date zijn;
• Je analyseert data op basis van de informatie uit het contractmanagementsysteem en ontwikkelt samen met de contractmanagers rapportages;
• Je beheert de contractmanagement mailbox;
• Je signaleert en informeert de contractmanagers indien urgente zaken gemeld worden of wanneer er vanuit de verzamelde data opvallende inzichten naar voren komen;
• Samen met de contractmanagers voer je contractgesprekken en legt deze vast. Daarnaast bouw je samen met de contractmanagers aan het relatiebeheer met onze gecontracteerde partners.

Wie ben je?
Je bent een enthousiasteling met een gezonde dosis humor die er samen met het bestaande team 100% voor wil gaan! Je bent ambitieus en proactief, maar ook realistisch. Je bent samenwerkingsgericht en denkt in termen van mogelijkheden en oplossingen. Je hebt een flexibele instelling en weet pragmatisch binnen de kaders te handelen. Je vindt het een uitdaging om samen met anderen te bouwen aan een nog betere inkooporganisatie.

Dit vragen wij van jou
• Je hebt een afgeronde opleiding, bij voorkeur gericht op organiseren of data-ontwikkeling, op minimaal MBO4 niveau.
• Je hebt affiniteit met inkoop/contractbeheer/contractmanagement en het sociaal domein Je bent proactief, secuur en je weet prioriteiten te stellen en daarop te sturen.
• Je bent schriftelijk sterk en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Je hebt kennis van MS Office (met name gevorderd niveau Word en Excel is vereist).
• Je bent bereid om je verder te ontwikkelen op bovengenoemde aspecten.

Wat bieden wij jou?
Een boeiende en uitdagende baan in een dynamische omgeving. Wat mag je nog meer van ons verwachten?
• Het salaris is indicatief gewaardeerd op schaal 8 van de Cao Gemeenten met een bruto maandsalaris van maximaal € 3.732,- (peildatum: april 2022) op basis van een werkweek van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
• Bovenop het salaris ontvang je maandelijks een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris. Je IKB kan je inzetten voor uitruilen van je sportabonnement of aanschaf van een fiets of tablet, uitruilen woon-werkvergoeding of maandelijks laten uitbetalen.
• We bieden daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibel werken, een thuiswerk vergoeding, een arbeidsongeschiktheidsverzekering via Loyalis en een goede pensioenregeling via het ABP.
• 26 vakantiedagen per jaar, met daarnaast de mogelijkheid om verlofuren bij te kopen, te sparen of te verkopen.

Enthousiast geworden?
Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je motivatie en cv vóór maandag 6 februari naar sollicitaties@gemeente-oldambt.nl onder vermelding van vacaturenummer DV23-02.

Wil je eerst meer informatie?
Bel of mail dan met onze teamleider Erwin Braskamp (06 44 40 44 72).


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.