Zweminstructeur

VACATURE

Voel jij je als zweminstructeur als een vis in het water voor alle groepen? En wil jij jouw enthousiasme voor zwemmen graag overbrengen op onze bezoekers? Dat kan!  

Voor ons sportcentrum “De Hullen” zijn wij namelijk op zoek naar een

 Zweminstructeur

 

32-36 uur per week

De Hullen

Naast het zwembad wat staat voor zwem-, sport- en speelplezier,  beschikt de Hullen over een uitgebreid sportcomplex waar door veel verenigingen wordt gesport. Ook beschikt het sportcentrum over een drietal squashbanen. Het team van De Hullen bestaat uit 15 vaste medewerkers.

Uitdaging

Als zweminstructeur binnen het team van zwembad de Hullen ben je allround. Dit betekent dat je lesgeeft aan verschillende doelgroepen en toezicht houdt tijdens het recreatief zwemmen.

 

Wat je gaat doen

  • Lesgeven voor het zwem ABC;
  • Verzorgen van lessen aan andere doelgroepen (bijvoorbeeld aquajogging, trimzwemmen);
  • Toezicht houden bij recreatief zwemmen en verenigingsgebruik van het zwembad;
  • Verrichten van schoonmaakwerkzaamheden en andere voorkomende werkzaamheden;
  • Affiniteit met de technische installaties;
  • Lichte administratieve werkzaamheden.

Wat we van je vragen

Binnen de gemeente Noordenveld zijn drie kerncompetenties vastgesteld, die wij belangrijk vinden voor al onze medewerkers: vraaggericht, betrouwbaar en wendbaar.

Verder vragen we:

  • Dat je beschikt over een geldig certificaat allround zweminstructeur;
  • Dat je in het bezit bent van een geldig EHBO/reanimatie;
  • Dat je digitaal basis vaardig bent, in verband met het leerlingvolgsysteem;
  • Dat je een goed inlevingsvermogen hebt en communicatief vaardig bent.

Je werkt op basis van een rooster waarbij je ook ’s avonds en in de weekenden kan worden ingezet.  

  

Wat bieden we

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij  salaris van maximaal € 2.806 bruto per maand (functieschaal 5) op basis van een 36-urige werkweek.  Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder meer in de vorm van een individueel keuzebudget (17,05%) dat je kunt inzetten ten behoeve van extra verlof, salaris, opleidingsmogelijkheden of voor fiscale uitruil.

 

 

Meer informatie

Heb je interesse in deze functie en wil je inhoudelijk meer informatie? Neem dan contact op met Albert Douwsma, manager Sport en Accommodaties. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 31 97 26 22 en vertelt je graag meer.

 

Solliciteren

Wil je solliciteren, ga dan naar de website www.vooruitindrenthe.nl, , upload je CV en korte motivatiebrief. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 30 september 2022. De sollicitatiegesprekken staan in principe gepland voor 6 en 10 oktober 2022.