Communicatietalent

Communicatie collega gezocht!

 

Ben jij een communicatie professional die snel kan schakelen tussen verschillende taken? Zoek jij actief de samenwerking met collega’s binnen en buiten je team? Denk en schrijf jij creatief en weet je hoe we online media optimaal kunnen inzetten? Kom dan ons team versterken als aanspreekpunt voor de afdeling Bedrijfsvoering. Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng!

­

Communicatietalent

36 uur per week

 

Een greep uit je takenpakket

Je maakt tekst voor sociale media en de gemeentelijke pagina in de lokale krant, schrijft en redigeert persberichten en (nieuws)brieven, filmt en monteert korte video’s, creëert samen met de vormgever promotiemateriaal, monitort wat er speelt in de samenleving via online tools en organiseert bijeenkomsten. Kortom: bij het team communicatie is geen dag hetzelfde!

Wie zijn wij

Noordenveld is een open organisatie met korte lijnen. De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier afdelingen. Het team communicatie valt binnen de afdeling Bedrijfsvoering en bestaat uit 7 medewerkers. Samen verzorgen we alle communicatie vanuit de gemeente; van grafische vormgeving tot projectcommunicatie en van bestuurlijke advisering tot het beheer van de website. Wij bieden een gevarieerde functie in een veelzijdig vakgebied. We geven je binnen ons team alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Wat vragen we van je?

Binnen de gemeente Noordenveld zijn drie kerncompetenties vastgesteld, die wij belangrijk vinden voor al onze medewerkers: vraaggericht, betrouwbaar en wendbaar.

Verder vragen we dat je:  

  • Een communicatieopleiding hebt afgerond;
  • Kennis hebt op het gebied van (sociale) media en digitale middelen zoals video;
  • Flexibel en bereid bent om ook buiten kantooruren de handen uit de mouwen te steken;
  • Proactief de samenwerking zoekt met collega’s binnen en buiten je team;
  • De wensen en vragen van collega’s vertaalt in een heldere aanpak en middelenstrategie;
  • Deadlines bewaakt en goed kunt plannen en organiseren.

 

Salaris

Naast een uitdagend werkpakket bieden wij afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tot maximaal € 3.612,00 bruto per maand (functieschaal 7, salaristabel januari 2023). Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individueel Keuzebudget (IKB). De hoogte van het IKB is 17,05% bovenop je salaris. Dit IKB kun je gebruiken voor extra verlof, salaris, opleidingsmogelijkheden of voor fiscale uitruil.

Je krijgt eerst een jaarcontract. Dat kan via een payrollconstructie. Als het van beide kanten bevalt, bieden we je daarna een vaste aanstelling. 

Meer informatie?

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Eline Oldenburger, teamleider. Eline is bereikbaar via telefoonnummer 088 050 8350.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van deze vacature interesse gekregen en wil jij samen met een groep enthousiaste collega’s Noordenveld er gekleurd op laten staan? Ga dan naar de website www.vooruitindrenthe.nl maak eenvoudig een account aan, upload je cv en schrijf een motivatiebrief of presenteer jezelf op een andere creatieve manier aan ons. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 1 oktober. De gesprekken staan gepland op woensdagochtend 11 oktober.

Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid krijgt de interne kandidaat voorrang.