Beleidsadviseur P&O

Ben jij een gedreven Beleidsadviseur die graag zijn of haar expertise op het gebied van P&O-beleid in wilt zetten op belangrijke thema’s? Zoek je een dynamische rol waarbij je jouw talent voor heldere communicatie en pragmatische aanpak volledig tot hun recht kunt laten komen?

Binnen het team P&O zijn wij op zoek naar een

Beleidsadviseur P&O

32 tot 36 uur per week

Kom jij vormgeven aan toekomstig werkplezier?

 

Wie wij zijn
Noordenveld is een ambitieuze gemeente die volop in ontwikkeling is. De kernwaarden van de gemeente zijn: transparant, leefbaar, groen, ondernemend en duurzaam.
Binnen de organisatie staan we aan de vooravond van een mooie doorontwikkeling van werk en organisatie. De uitdaging is om samen met de nieuwe secretarisdirecteur en het management, de basis op orde te brengen en inhoud te geven aan de organisatiestrategie. Dit alles om ervoor te zorgen dat de gemeente Noordenveld ook in de toekomst haar dienstverlening naar de inwoners kan blijven leveren.

 

Wat ga je doen?
Je gaat onderdeel uit maken van het team P&O. Dit team bestaat uit: advies, werving en selectie, personeels- en salarisadministratie, organisatieadvies en preventie. Samen is het team P&O verantwoordelijk voor de ondersteuning en ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers.  De sfeer in het team is open en samen zijn we flink aan het bouwen.

Als beleidsadviseur P&O ben je breed inzetbaar op uiteenlopende beleidsvraagstukken. Je volgt en analyseert trends en ontwikkelingen op het gebied van P&O en vertaalt deze naar onze organisatie.
Je gaat samen met onze organisatieadviseur voor de ontwikkeling van organisatie breed P&O-beleid en neemt hierin de leiding. Als projectleider ga je aan de slag met verschillende P&O-thema’s.

Een aantal thema’s waar we op dit moment mee aan de slag gaan zijn onder anderen

 • Het moderniseren van onze arbeidsvoorwaarden;
 • Aantrekkelijk werkgeverschap;
 • Vitaliteit en het terugdringen van verzuim;
 • Aanbesteding van een nieuwe arbodienstverlener;
 • Het ontwikkelen en analyseren van HR-data en het aanleveren van input voor onder andere de trimesterrapportages en de begroting;

Wat breng je mee?
Binnen de gemeente Noordenveld zijn drie kerncompetenties die wij belangrijk vinden voor al onze medewerkers: vraaggericht, betrouwbaar en wendbaar. Je hebt affiniteit met de harde kant van het P&O-vak, je werkt nauwkeurig en accuraat en overziet snel het gehele speelveld. 

We zoeken een enthousiaste teamspeler met een scherpe geest en een hands-on mentaliteit. Je beschikt over een HBO/WO werk en denk niveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring als beleidsadviseur. Je blinkt uit in projectmatig werken en weet complexe vraagstukken helder te vertalen naar concrete acties en weet de voortgang hierin te bewaken. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je in staat om zelfstandig te opereren maar zoek je ook graag de samenwerking met je collega’s op.

Verder vragen wij

 • Een gezonde dosis energie;
 • Dat je beschikt over sterke adviesvaardigheden;
 • Dat je proactief, resultaatgericht bent en goed in staat om zelfstandig te werken maar zoekt ook graag de samenwerking met je collega’s op;
 • Je nauwkeurig en accuraat werkt en snel het gehele speelveld overziet;

 Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris op schaal 10, tot maximaal €5.009,- bruto per maand op basis van 36 uur;
 • De kans om te pionieren en echt te bouwen aan waardevolle thema’s;
 • Een plek waar jouw expertise gezien en gewaardeerd worden;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget van 17,05% voor extra verlof, salarisverhoging, opleidingsmogelijkheden of fiscale uitruil;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid tot thuiswerken, waardoor je werk en privé optimaal kunt balanceren;
 • Gezien het een nieuwe functie betreft bieden wij in eerste instantie een contract voor twee jaar met de intentie om deze na twee jaar om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een stimulerende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een prettige, collegiale sfeer.

 

Klinkt dit interessant?
Wil je voorafgaand aan jouw sollicitatie meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Cathalijne Moritz, teamleider Algemene Zaken (a.i.). Ze vertelt je graag tijdens een (digitale) kop koffie meer over de functie en de toekomstige collega’s.  Cathalijne is bereikbaar via 06 21 97 37 23.

Solliciteren
Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent en wil je graag direct solliciteren? Mail dan je cv naar c.moritz@noordenveld.nl. Een motivatiebrief is niet nootzakelijk maar mocht je het prettig vinden je gedachte op papier zetten, mail die dan mee met je cv.