Zijlader chauffeur

Help jij mee om Midden-Groningen net iets mooier en duurzamer te maken? Deze functie biedt jou de kans om samen vorm te geven aan een gemeente waarin onze inwoners fijn, veilig en gezond kunnen wonen en werken. Bouw jij met ons mee?

Met ruim 60.000 inwoners is Midden-Groningen de derde gemeente van de provincie. Pittoreske dorpen, stoere boerderijen, schitterende natuur en een kloppend stadshart. Een uitgestrekte gemeente met buitengebieden en plaatsen zoals Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Muntendam. Een gemeente met grote kwaliteiten, maar ook met uitdagingen. Samen met bewoners, bedrijven en organisaties wil ze initiatieven ondersteunen en zaken mogelijk maken waardoor de gemeente een mooie plek is om te wonen, te werken of te bezoeken. Door als organisatie dicht bij de mensen te staan en te werken volgens het principe: vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid.

Waarom wij op zoek zijn naar jou

Binnen het team afvalinzameling is een vacature ontstaan op het gebied van huisvuil- en bedrijfsafvalinzameling. Om onze gemeente mooi en toekomstbestendig en van goede kwaliteit te houden zijn wij op zoek naar twee fte aan zijlader chauffeur die ons team komt versterken.

Eén van de taken is de inzameling van huishoudelijk afval in al haar facetten. Dat wordt uitgevoerd door het team afvalinzameling. Het team Afvalinzameling is een dynamisch en hecht team waar dienstverlening, bedrijfsmatig werken en een open cultuur voorop staan. Het team houdt zich onder andere bezig met het inzamelen van huisvuil volgens route, inzameling van apart aangeboden papier, glas en GFT in verzamelwijkcontainers, het dagelijks beheer op drie afval-brengpunten en het afhandelen van meldingen.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Dagelijks word je ingezet binnen het team afvalinzameling en rioolbeheer met de nadruk in het werkveld afvalinzameling met een zijlader. Daarnaast word je incidenteel ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het team. Hoewel het merendeel van de werkzaamheden tijdens reguliere werktijden uitgevoerd worden. Incidenteel word je ingezet voor afwijkende diensten zoals gladheidbestrijding, inhaal routes op zaterdagen en werkzaamheden op het afval brengstation.

Met wie werk jij samen?

Als zijlader chauffeur werk je nauw samen met collega’s van het team Afvalinzameling en Rioolbeheer en andere collega’s binnen IBOR. Daarnaast los je zelfstandig en in teamverband meldingen op en pleeg je nazorg bij klantcontacten binnen jouw vakgebied. Daarbij vertrouwen wij erop dat je vragen en opmerkingen goed kunt beantwoorden of op een juiste manier weet door te geven aan je collega’s.

Wat breng jij mee?

Voor deze functie zoeken we iemand die aantoonbare kennis heeft van het bedienen van machines en voertuigen. Je kunt controles/onderhoud uitvoeren aan de voertuigen. Je bent zelfstandig inzetbaar op aanwezige machines. Binnen het team streven we naar een open cultuur waarbij ook van jou een actieve en positief kritische inbreng verwachten. Net als jouw collega’s heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor de machines en voertuigen.

Verder vragen we:

  • MBO denk- en werkniveau
  • Rijbewijs C
  • Code 95 is een pre
  • VCA-certificaat of de bereidheid om deze te halen

Waarom je deze functie niet wil mislopen

Je wilt verantwoordelijkheid

Bij ons krijg je de ruimte en het vertrouwen om het werk op jouw manier in te richten.

Je wilt afwisseling

Als zijlader chauffeur werk je mee in een dynamisch en een hecht team waar dienstverlening, bedrijfsmatig werken en een open cultuur voorop staan; geen werkdag is hetzelfde.

Je wilt anderen helpen

Als zijlader chauffeur heb je direct contact met de inwoners van onze gemeente; jouw inbreng is van betekenis voor hun leefomgeving.

Wat bieden we jou

Samen zorgen we voor een aantrekkelijke, veilige en duurzame gemeente. Dat is niet alleen mooi en belangrijk werk. Daar staat ook iets tegenover. Daarom bieden wij je een arbeidsovereenkomst van 36 uur per week voor de duur van 1 jaar, bij goed functioneren wordt deze omgezet naar vast. Daarnaast hebben we een modern arbeidsvoorwaardenpakket. De functie is ingedeeld in functieschaal 5 van de cao Gemeenten. Hierbij hoort een goede pensioenregeling en een Individueel Keuzebudget van 18,25% van jouw brutosalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofdagen kopen of jouw brutosalaris fiscaalvriendelijk inzetten voor allerlei doeleinden. Natuurlijk krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werken bij Midden-Groningen

Midden-Groningen is een organisatie die jou uitdaagt om het beste van jezelf te laten zien. En dat niet alleen. Bij ons werk je samen met je collega’s mee aan een aantrekkelijke, veilige en duurzame gemeente. Samen halen wij meer uit elkaar en uit Midden-Groningen. Dit doen wij in een professionele organisatie waarin we op elkaar vertrouwen. Waarin we ons verantwoordelijk voelen en onze vrijheid belangrijk vinden.

Enthousiast geworden?

Laat deze vacature gerust even bezinken. Maar, wacht niet te lang…Het kan zijn dat we de vacature eerder sluiten wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Wij maken binnenkort graag kennis met jou en de ervaring die jij meebrengt.