Receptionist-telefonist

Aan de slag in een gemeente waar grote sociale uitdagingen liggen? Waar jouw kennis en ervaring meer dan welkom zijn? Deze functie biedt jou de kans om mee te bouwen aan de sterke samenleving die wij voor ogen hebben.

Dit is waarom we jou nodig hebben

Midden-Groningen is een gemeente met een groot sociaal hart. En dit is nodig. Armoede, mensen die moeite hebben met lezen en schrijven, gezinnen waarin meerdere problemen spelen... Hoewel het met veel inwoners goed gaat, staan er ook mensen op achterstand. Met een vernieuwende aanpak bouwen wij aan een sterke samenleving. Het Bedrijf voor Werk Re-integratie en Inkomen (BWRI) speelt hierin een belangrijke rol.

BWRI, Bedrijf voor werk, re-integratie en inkomen is de uitvoerder van de Participatiewet voor de gemeente Midden-Groningen.

‘Iedereen is van waarde en heeft waarde’

BWRI ondersteunt burgers om werk te vinden en te behouden. Als werk niet tot de mogelijkheden behoort, is participatie het doel. Aan burgers, die niet in staat zijn om zelfstandig in hun inkomen te voorzien, bieden we (tijdelijk) inkomensondersteuning. BWRI staat voor een inclusieve samenleving waarin iedereen meetelt en iedereen van waarde is voor de gemeenschap. We laten niemand aan de kant staan en iedereen werkt naar vermogen. Het team Re-integratie begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar en in werk. Voor mensen waarvoor dit niet direct mogelijk is wordt een individueel maatwerk traject afgesproken.

Omdat er in onze gemeente én bij BWRI volop uitdagingen liggen, zoeken wij in verband met ziektevervanging tijdelijk tot 1-1-2024 een receptionist-telefonist die ons helpt om hierin de volgende stap te zetten.

Hoe ziet jouw werkweek er uit?

Als receptionist-telefonist ben je het eerste aanspreekpunt van onze inwoners. Je neemt de telefoon op met een glimlach en zorgt voor het tijdig en correct doorverbinden binnen de organisatie. Je staat bezoekers aan de balie te woord en je zorgt ervoor dat je collega’s weten dat hun afspraak gearriveerd is. Daarnaast verricht je licht administratieve werkzaamheden.

Met wie werk jij samen?

Als receptionist-telefonist werk je nauw samen met jouw collega’s binnen het team receptie/telefonie en heb je contact met alle collega’s van BWRI. Ook heb je regelmatig telefonisch contact met collega’s van het KCC en andere afdelingen van de gemeente

Wat breng jij mee?

Voor deze functie zoeken we iemand die representatief en klantvriendelijk is en een prettige telefoonstem heeft. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt en bereid bent ad-hoc in te vallen voor een collega. En je beschikt over het nodige incasseringsvermogen.

Verder vragen we:

  • MBO werk en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre

Waarom je deze functie niet wil mislopen

Je wilt afwisseling

Als receptionist-telefonist is geen werkdag hetzelfde.

Je wilt groeien

Je gaat aan de slag in een organisatie waar je veel kunt leren en waar jouw talenten op waarde worden geschat.

Wat bieden we jou

Samen bouwen we aan een sociale en sterke gemeente. Dat is niet alleen mooi werk. Daar staat ook iets tegenover. Daarom bieden wij je een arbeidsovereenkomst voor 20 uur per week en een modern voorwaardenpakket. De functie is ingedeeld in functieschaal 5 van de cao Gemeenten. Hierbij hoort een goede pensioenregeling en een Individueel Keuzebudget van 18,25% van jouw brutosalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofdagen kopen of jouw brutosalaris fiscaalvriendelijk inzetten voor allerlei doeleinden. Bij onze gemeente krijg je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat kan middels workshops, trainingen en onze eigen studie-platform.

Werken bij Midden-Groningen

Midden-Groningen is een organisatie die jou uitdaagt om het beste van jezelf te laten zien. En dat niet alleen. Bij ons werk je aan projecten die ertoe doen; in een organisatie waar jij ertoe doet. Samen halen wij meer uit elkaar en uit Midden-Groningen. En samen halen wij meer uit jouw talent. Dit doen wij in een professionele organisatie waarin we op elkaar vertrouwen. Waarin we ons verantwoordelijk voelen en onze vrijheid belangrijk vinden.

Enthousiast geworden?

Laat deze vacature gerust even bezinken. Maar wacht niet te lang…. Wij maken graag kennis met jou en het enthousiasme en de ervaring die jij meebrengt!

Competenties

  • Flexibiliteit
  • Stressbestendigheid
  • Klantgerichtheid
  • Mondelinge communicatie
  • Samenwerken
  • Schriftelijke communicatie
  • Plannen en organiseren
  • Incasseringsvermogen
Solliciteer nu