Senior WOZ taxateur

Het cluster Waarderen van de afdeling Belastingen is op zoek naar een fulltime WOZ Taxateur voor de duur van een jaar, met kans op een vast dienstverband.

Ben jij op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie. En wil je daarnaast werken in een dynamische omgeving? Dan is dit misschien wel jouw ideale nieuwe baan!
Als WOZ Taxateur binnen het cluster Waarderen taxeer je bedrijfsmatig vastgoed als winkels en kantoren, zorginstellingen, hotels en andere specialistische objecten en woningen met de waarderings-applicatie 4WOZ van 4Value. Je analyseert vraagprijzen en verkooptransacties en behandelt en beoordeelt bezwaar- en beroepschriften. Je voert overleg met onder andere woningcorporaties. Tevens verstrek je als taxateur mondeling informatie aan belanghebbenden. Je werkt in een team van taxateurs waarin jij als vraagbaak fungeert voor je collega’s.
Deze werkzaamheden doen wij niet alleen voor de gemeente Leeuwarden maar ook voor de gemeenten Texel en Vlieland.

Wie ben jij

Ben jij resultaatgericht, stressbestendig, beschik je over een sterk analytisch vermogen en ben je communicatief vaardig? Heb je er plezier in om jouw kennis te delen en/of over te dragen en denk je graag mee over procesverbeteringen? Stel je je flexibel op en kun je prima zelfstandig werken, maar voel je ook aan wanneer je de samenwerking met anderen moet opzoeken? Dan beschik je over de juiste competenties voor deze functie.
Om deze functie goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je het volgende meebrengt:

  • een afgeronde HBO bachelor opleiding in de richting van makelaardij/taxateur/vastgoed;
  • specialisatie WOZ-taxateur Woningen / Niet-Woningen;
  • het is een pré als je gecertificeerd bent bij NRVT en/of Vastgoedcert;
  • je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • ervaring met modelmatig waarderen (4WOZ is een pre);
  • affiniteit met automatisering.

Waar ga je werken

Deze functie valt binnen de dienst Shared Service Centrum van de gemeente Leeuwarden, afdeling Belastingen en je wordt onderdeel van het cluster Waarderen. De afdeling Belastingen bestaat uit ongeveer 30 medewerkers en is verantwoordelijk voor het heffen en invorderen van gemeentelijke belastingen en de uitvoering van de Wet Waardering Onroerende Zaken (Wet WOZ).De afdeling belastingen levert diensten aan zowel de interne organisatie als aan buurgemeenten (Vlieland en Texel).
Het cluster Waarderen is een jong team. Samen waarderen we jaarlijks 87.000 objecten. Wij zijn continue aan het verbeteren. Kom jij ons daarbij helpen?

Wat bieden wij

Een mooie werkplek in een dynamische omgeving met leuke collega's. Waarbij wij een nieuwe collega zoeken voor een periode van één jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het betreft een dienstverband van 36 uur per week.

Wij bieden een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.671,00 (functieschaal 10, salarisschaal 1-4-2022 Cao Gemeenten) bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
Een extra aantrekkelijke voorwaarde is het gebruik kunnen maken van 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) bovenop het bruto jaarsalaris. Naast een goed salaris biedt de gemeente Leeuwarden meer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Denk hierbij aan flexibele werktijden, een laptop, mobiele telefoon, gunstig pensioenfonds, kortingen op diverse verzekeringen en korting op jouw fitnessabonnement. Daarnaast investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Je ideeën en initiatieven worden op prijs gesteld en je krijgt ruimte en vertrouwen om deze vorm te geven.

Contact

Enthousiast geworden? Reageren op deze vacature kan tot en met woensdag 14 september 2022.
Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Marten Ferwerda, WOZ-Coördinator, telefoonnummer (058) 750 5413.
Heb je vragen over de procedure dan kan je contact opnemen met Steven Jaasma, Adviseur Werving & Selectie, telefoonnummer 06 501 932 85.

Deze vacature staat tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerker van gemeente Leeuwarden een voorrangspositie.

De gemeente Leeuwarden let niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid. Bij ons tellen je kwaliteiten.

Solliciteren