Werkgeversadviseurs / Accountmanagers

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

 

De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor drie

Werkgeversadviseurs/Accountmanagers
32 uur- schaal 10 – Adviseur IV

Team

Teamcoach Jasper Japink: “Je werkt met en voor mensen en brengt diverse wensen en belangen bij elkaar. Daarbij werk je samen met collega’s van verschillende teams binnen de gemeente en werkgevers, opleiders en samenwerkingspartners in onze regio”.   

De gemeente heeft een ambitieuze en toekomstgerichte visie op het gebied van Ontwikkelen en Werken. Elke inwoner met wie wij aan de slag gaan, bieden wij een eigen ontwikkelroute. Een ontwikkelroute met als doel om de eigen regie en zelfredzaamheid te versterken.

Hoe wij dat doen? Door de ontwikkeling en behoeften van inwoners én de ontwikkeling en behoeften van bedrijven en onze regio met elkaar te verbinden. Daarin speelt de werkgeversdienstverlening een cruciale rol. Om dat mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een drietal Werkgeversadviseurs /Accountmanagers”. Het team waarin je terecht komt heeft de standplaats in Uithuizen.

Dit ga je doen

  • Je ontwikkelt arbeidsmarktarrangementen en -projecten die bijdragen aan de ontwikkeling en uitstroom van werkzoekenden;
  • Je draagt zorg voor acquisitie, jobhunting en duurzame plaatsing van werkzoekenden bij de juiste bedrijven, mede in het kader van SROI;
  • Je bent contactpersoon voor werkgevers binnen onze gemeente, opleiders en samenwerkingspartners als het gaat om ontwikkelen en werk.
  • Je voert gesprekken met werkzoekenden en vertaald deze naar ontwikkeling-, scholings- en werkmogelijkheden;
  • Je werkt vanuit een intensieve verbinding met andere teams in de organisatie om integraal te werken aan de arbeidsmarkt en de verdere ontwikkeling van bedrijven in onze regio;
  • Je draagt actief bij aan de Arbeidsmarktregio Groningen (Werk in Zicht);
  • Je vertegenwoordigt de gemeente bij netwerkbijeenkomsten;
  • Je draagt bij aan de vervaardiging van managementrapportages t.a.v. de uitvoering van beleid en je hebt daarbij een actieve en initiërende rol.

Jouw talenten

Je hebt kennis van de regionale arbeidsmarkt en denkt in kansen en mogelijkheden op het gebied van ontwikkelen en werk. Je bent in staat om het perspectief van de werkgever en  van de werkzoekende te zien en aan elkaar te verbinden.  

Je bent integer, communicatief vaardig en weet anderen te inspireren. Je kijkt naar wat mensen wel kunnen én naar hoe ze optimaal tot hun recht kunnen komen. Je bent toegankelijk zowel voor werkgevers, werkzoekenden en collega’s. Je werkt zowel klant- als resultaatgericht. Je bent in staat zelf een netwerk op- en uit te bouwen.

Je bent communicatief vaardig in diverse vormen en settings: met grote en kleine organisaties, collega’s en werkzoekenden. Daarbij draag je bij aan nieuwsbrieven, wervingscampagnes en sociale media.

Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van eigen vervoer.  

Wat wij jou bieden

Ruimte voor plezier in je werk maar ook voor eigen initiatief en ontwikkeling, een dynamische werkomgeving, korte lijnen en een prettige werksfeer. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Als het jou en ons aan het eind van het jaar nog steeds goed bevalt en de omstandigheden zijn verder ongewijzigd, dan kan dat mogelijk leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

De functie is gewaardeerd op schaal 10 (Cao Gemeenten). Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is minimaal € 3090,- en maximaal € 4671,- per maand op basis van een 36-urige werkweek (peildatum 1 april 2022). Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Je kunt reageren middels CV en motivatie tot en met 15 februari 2023. Solliciteren doe je via de sollicitatieknop op de website van de gemeente het Hogeland. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasper Japink via telefoonnummer: 088-345 8888.

De gesprekken staan gepland op vrijdag 24 februari 2023. De functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de medewerker van de gemeente Het Hogeland voorrang. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Bij ons is iedereen welkom, wij gaan voor energie en werkgeluk!

Ruimte!
Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.