Teamleider / coach IBOR

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor een

Teamleider/coach IBOR

36 uur - schaal 12 (HR21 indeling tactisch leidinggevende II)

Als team IBOR (integraal beheer openbare ruimte) zorgen wij dagelijks voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en beleid en uitvoering van infrastructurele projecten.

Wie ben jij?

Als teamleider/coach IBOR coach jij het onderdeel projecten en beleid. Daarin werk je nauw samen met de andere 3 teamcoaches. Dit doe je met een moderne toekomstgerichte bril. Samen vormen jullie het boegbeeld van IBOR. Daaronder valt: beleid, voorbereiding en projectleiding op het gebied van: wegen, water, riolering, civiele constructies, groen, openbare verlichting en verkeer- en vervoer. Je bent een stuwende coach wanneer dat kan en een doortastende leider als dat nodig is. 

Naast het onderdeel projecten en beleid bestaat IBOR uit de onderdelen: bedrijfsbureau, uitvoering en doelgroepen. Iedere teamcoach heeft hierin zijn eigen specialisme.

Je houdt verbinding met andere teamcoaches (en teams) en de directie. Samen met de andere teamcoaches vorm je ook weer een team die een belangrijke rol heeft in de ontwikkeling van de organisatie. Leidraad bij die ontwikkeling is onze toekomstvisie Ruimte! Daarom vinden we het belangrijk dat je in staat bent om die visie vanuit jouw rol in de praktijk vorm en inhoud te geven.

Wie zoeken wij?

Als teamleider/coach:

 • Heb je aantoonbaar inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van Infra.
 • Ben je een klankbord en sparringpartner op de inhoud van het werkveld.
 • Neem je verantwoordelijkheid voor het functioneren van het team.
 • Stuur je op het realiseren van een hoge kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening
 • Ben je verantwoordelijk voor de teambudgetten.
 • Draag je zorg voor integraliteit en samenwerking met andere onderdelen in de organisatie.
 • Heb je ervaring met projectmatig werken, opgavegericht werken, zelforganisatie en teamontwikkeling.
 • Heb je kennis van inkoop en aanbesteding.
 • Ook ben je politiek en bestuurlijk sensitief. Een pré is ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving. Daarnaast weet je je te bewegen in een organisatie die in ontwikkeling is en waar diverse belangen gewogen moeten worden.
 • Handel je vanuit inhoudelijke kennis, (zelf)reflectie en authenticiteit.
 • Beschik je minimaal over een hbo-opleiding, Civiele Techniek of Projectmanagement.

Wat bieden wij?

Ruimte voor plezier in je werk! Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Als jij en wij aan het eind van dat jaar vinden dat we goed bij elkaar passen, en de omstandigheden ongewijzigd zijn, dan kan dit leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

De functie is gewaardeerd op schaal 12 (Cao Gemeenten). Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is minimaal € 4.447,00 en maximaal € 6.103,00 per maand op basis van een 36-urige werkweek (peildatum 1 april 2022). Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% boven op je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Je kunt reageren door je CV en motivatie tot en met 26 juni 2022, te sturen naar: vacatures@hethogeland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul van Vilsteren, directeur, via telefoonnummer 088-3458888. De functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de medewerker van de gemeente Het Hogeland voorrang. De gesprekken staan gepland in week 27.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.