Project- en team assistent

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Tussen stad en wad bieden wij kansen aan pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan dit prachtige gebied en aan onze organisatie. Wij willen ruimte geven aan inwoners en ondernemers en daarom ook ruimte aan onze medewerkers. Eigenaarschap, samenwerking en maatwerk vinden wij vanzelfsprekend.

Ben jij de ondersteuner die stressbestendig en accuraat is? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben ruimte voor een

Project- en team assistent

12 uur per week - schaal 7

(Medewerker administratief & secretarieel II)

Team Assistentenpool

De project- en teamassistenten zijn werkzaam in het team Assistentenpool. Ook de directieondersteuner, directie- en bestuursassistenten en projectmedewerkers maken onderdeel uit van dit team. Het team bestaat uit collega’s met veel organisatietalent en een flinke dosis rust en overzicht. Ze zijn gewend om te werken in een hectische omgeving. Het zijn organisatoren en regelaars, mensen die er plezier in hebben een bijdrage te leveren aan het werk en de rust van anderen. En dat is precies wat het werk zo leuk maakt. Het team heeft als thuisbasis Winsum maar voor deze functie kan je aanwezigheid soms ook op een van de andere locaties gewenst/noodzakelijk zijn. Voor deze functie ga je voornamelijk  werken voor het PMO team, Project management ondersteuning en bied je ondersteuning aan diverse projecten en programma’s.

Jouw talenten

Als project- en teamassistent ben je – samen met je collega’s – verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van meerdere projectleiders. Je bent vernieuwend, pro-actief, creatief en ‘eigenstandig’ in denken en doen. Je kunt en durft nieuwe wegen te bewandelen. Prettig communiceren, mondeling en schriftelijk, is jouw tweede natuur. Verder kun je uitstekend organiseren en je bent gewend om met vertrouwelijke gegevens om te gaan. Daarnaast heb je kennis van administratieve processen en procedures. Je bent handig in het werken met digitale systemen als Join en Ibabs. Je werkt graag in een vaak hectische omgeving. Bij vakantie en ziekte is het mogelijk dat je tijdelijk wordt ingezet als directie- en/of bestuursassistent.

Dit ga je doen

  • Je biedt complexe inhoudelijke, secretariële en administratieve ondersteuning aan meerdere projectleiders;
  • Je draagt zorg voor de voorbereiding, de actielijsten en afhandeling van vergaderingen en bijeenkomsten;
  • Je organiseert de stukkenstromen aan projectleiders en bewaakt en verzorgt het proces omtrent voortgang en afhandeling van vergaderingen en bijeenkomsten;
  • Je verzorgt het afvangen van telefoon- en emailverkeer van projectleiders;
  • Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen;
  • Je organiseert vergaderingen, bijeenkomsten en activiteiten;
  • Je organiseert de logistieke planning en het beheer van afspraken en agenda’s;
  • Je verricht voortgangscontroles en bewaakt planningen en afspraken;
  • Je draagt zorg voor het beheer en bewerking van (digitale) bestanden en systemen.

Wat wij jou bieden

Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, een dynamische werkomgeving met korte lijnen en een prettige werksfeer. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Als jij en wij aan het eind van dat jaar vinden dat we goed bij elkaar passen, en de omstandigheden zijn ongewijzigd, kan dat leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is gewaardeerd in schaal 7. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt tussen minimaal € 2.255 en maximaal € 3.301 op basis van een 36-urige werkweek (peildatum 1 april 2022). Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% (het IKB) bovenop je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Hebben we je belangstelling gewekt? Je kunt tot en met 31 januari 2023 reageren via de website van de gemeente Het Hogeland. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teamleider/coach Jeanet Korringa. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-10 31 72 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op op donderdag op 2 februari 2023.

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Bij ons is iedereen welkom, wij gaan voor energie en werkgeluk!!

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over in de Visie Ruimte!