Medewerker Openbare Ruimte - groen

Ben jij op zoek naar een boeiende functie? De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor twee medewerkers openbare ruimte – groen voor 36 uur per week – schaal 5, HR21 functie medewerker technische uitvoering III

Team IBOR, beheer en onderhoud

In het team Beheer en Onderhoud staat plezier in het werken voorop. Heel letterlijk staan wij voor de ruimte in Het Hogeland. Wij zorgen voor het onderhoud van de buitenruimte van één van de grootste gemeenten in Nederland. Daarnaast zijn de medewerkers van het leerwerkbedrijf Werkplein Ability volledig geïntegreerd in het team waarmee we een bijdrage leveren aan een inclusieve gemeente. Het team Beheer en Onderhoud werkt vanuit verschillende locaties.

Dit ga je doen

Aan de slag in de buitenlucht, kans maken op een vast dienstverband en bijdragen aan een mooiere gemeente. Wie wil dat nu niet? Heb jij groene vingers? Lees snel meer over de functie van medewerker openbare ruimte in het groen.

Als medewerker draag jij bij aan het onderhoud van klein tot groot groen en met jouw ervaring kun jij dit natuurlijk als de beste! Jij bent dagelijks bezig bent met verschillende werkzaamheden binnen het onderhoud openbaar groen en op de diverse begraafplaatsen van Het Hogeland (schoffelen, (bij)-maaien, bladblazen, hagen knippen, snoeien, begraven). Verder handel je diverse meldingen van inwoners af. Deze kunnen betrekking hebben op: groenonderhoud, overhangende beplanting, afgewaaide takken, zwerfvuil. Je werkt de melding vakkundig en tijdig af en informeert de voorman. Dit is nog maar een kleine greep van jouw werkzaamheden. Natuurlijk komt er nog meer bij kijken.

Voor je werk heb je regelmatig contact met inwoners. Je zorgt voor een juiste overdracht van deze contacten en signalen binnen het team. Ook vind je het fijn om collega’s te begeleiden en te helpen om hun kennis op het gebied van groen te verbreden. Deelname aan gladheid- en calamiteitendiensten buiten de reguliere werktijden, kan tot de mogelijkheden behoren.

Jouw talenten

Jij bent een aanpakker die het werk ziet liggen, daarnaast ben je proactief en vindt het geen probleem dat niet iedere dag er hetzelfde uitziet.

Ook ben je dienstverlenend ingesteld en daarnaast communicatief vaardig. Verder ben je een teamspeler, vind je het belangrijk om je steentje bij te dragen aan de inclusiviteitsgedachte van de gemeente en heb je gevoel voor goed gastheerschap. Tenslotte beschik je over een afgeronde mbo vakbekwaam hovenier, niveau 3 en ben je in het bezit van een geldig VCA-diploma en rijbewijs B/E.

Wat wij jou bieden

We bieden een baan in een hele mooie organisatie waarbij je direct impact maakt op de omgeving. Bij ons krijg je de ruimte. Ruimte voor plezier in je werk maar ook voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een dynamische werkomgeving waarbij de lijnen kort zijn. We bieden je:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 36 uren per week voor de duur van een jaar. Als jij en wij aan het eind van dat jaar vinden dat we goed bij elkaar passen en de omstandigheden ongewijzigd zijn, kan dat leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.  
  • Een bruto voltijdsalaris tussen de € 1.885,00  en € 2.874,00  (functieschaal 5) per maand. Op basis van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald.
  • Bovenop jouw salaris krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
  • Bovenop het wettelijk verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je wat vaker vrij nemen.
  • Goede koffie, een leuke club van collega’s en een prettige werksfeer!

Belangstelling of meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je wat meer weten? Dan nodigen we jou graag uit voor een kop koffie met Groninger koek, een rondleiding en/of de mogelijkheid om mee te kijken in het werk. Je bent van harte welkom! Neem hiervoor contact op met Peter Batema (teamcoach) via 06 23361257 of stuur hem een mail: p.batema@hethogeland.nl

Wil je direct reageren? We ontvangen graag jouw cv met daarbij een kort bericht over wie jij bent. Je kunt dit opsturen voor 6 februari 2023 via de sollicitatieknop. Na deze datum laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 13 februari op onze locatie in Uithuizen. We zien jouw reactie graag tegemoet!

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland.  Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.

De functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne medewerker van de gemeente Het Hogeland voorrang.