Medewerker openbare ruimte - Groen

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

Ben jij iemand die van aanpakken weet en hou je van buiten werken in het groen?

Dat zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Als je nog niet de juiste ervaring hebt en ben je bereid tot het volgen van een opleiding, ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

 

De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor een

medewerker openbare ruimte - Groen
36 uur per week - schaal 5 - HR21 functie medewerker technische uitvoering III

 

Team Beheer en Onderhoud  

In het team Beheer en Onderhoud staat plezier in het werken voorop. Heel letterlijk staan wij voor de ruimte in Het Hogeland. Wij zorgen voor het onderhoud van de buitenruimte van één van de grootste gemeenten in Nederland. Daarnaast zijn de medewerkers van het leerwerkbedrijf Werkplein Ability volledig geïntegreerd in het team waarmee we een bijdrage leveren aan een inclusieve gemeente. Het team Beheer en Onderhoud werkt vanuit verschillende locaties.

Dit ga je doen

Voor het onderhoud van de openbare ruimte in de gemeente Het Hogeland hebben wij jou  nodig. Het is de bedoeling dat je dagelijks bezig bent met verschillende werkzaamheden binnen het onderhoud openbaar groen en op de diverse begraafplaatsen van Het Hogeland (schoffelen, (bij)-maaien, bladblazen, hagen knippen, snoeien, begraven). Verder handel je diverse meldingen van inwoners af. Deze kunnen betrekking hebben op: groenonderhoud, overhangende beplanting, afgewaaide takken, zwerfvuil. Je werkt de melding vakkundig en tijdig af en informeert de voorman. Dit is nog maar een kleine greep van jouw werkzaamheden. Natuurlijk komt er nog meer bij kijken.

Voor je werk heb je regelmatig contact met burgers. Je zorgt voor een juiste overdracht van deze contacten en signalen binnen het team. Ook vind je het fijn om collega’s te begeleiden en te helpen om hun kennis op het gebied van groen te verbreden. Deelname aan gladheid- en calamiteitendiensten buiten de reguliere werktijden, kan tot de mogelijkheden behoren.

 

Jouw talenten

Jij bent een aanpakker die het werk ziet liggen, daarnaast ben je proactief en vindt het geen probleem dat niet iedere dag er hetzelfde uitziet.

Ook ben je dienstverlenend ingesteld en daarnaast communicatief vaardig. Verder ben je een teamspeler, vind je het belangrijk om je steentje bij te dragen aan de inclusiviteitsgedachte van de gemeente en heb je gevoel voor goed gastheerschap. Tenslotte beschik je over een afgeronde mbo opleiding Groen, niveau 3 en ben je in het bezit van een geldig VCA-diploma en rijbewijs B/E.

Wat wij jou bieden

Ruimte voor plezier in je werk uiteraard. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Als jij en wij aan het eind van het jaar vinden dat we goed bij elkaar passen en de omstandigheden ongewijzigd zijn, dan kan dit leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is gewaardeerd op schaal 5 (Cao Gemeenten). Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is minimaal € 1.814,00 en maximaal € 2.765,00 per maand op basis van een 36-urige werkweek (peildatum 1 oktober 2020).

Op basis van opleiding en ervaring kan indeling in de aanloopschaal 4 (Cao Gemeenten), minimaal € 1.762,00 en maximaal € 2.627,00 op je van toepassing zijn.  Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Ben jij een ervaren hovenier of juist een starter in het vak, reageer dan snel. Solliciteren kan via de website van de gemeente Het Hogeland. Je kunt reageren tot 23 augustus 2021. De gesprekken staan gepland op donderdagmiddag 2 september 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met teamcoach Henk van Dijk via telefoonnummer 088-3459181 of 06-55808813.

Deze vacature wordt in- en extern gelijktijdig opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.