Inkoopadviseur (senior) Sociaal Domein / Jeugdzorg

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

Heb jij zeer ruime ervaring met inkooptrajecten en dan vooral in het sociaal domein en de jeugdzorg? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou! Wij hebben ruimte voor een

SENIOR INKOOPADVISEUR SOCIAAL DOMEIN/JEUGDZORG (adviseur III)

36 uur per week – schaal 11 – voorlopige waardering

Team

Inkoop speelt een cruciale rol bij het goed functioneren van onze organisatie. Het Inkoopteam heeft daarom de ambitie om de inkoop verder te professionaliseren. Dat houdt in dat we de inkoop organisatiebreed coördineren en dat we de teams binnen de organisatie adviseren bij en ondersteunen met inkoopvraagstukken.

Omdat een goede en slimme inkoop onmisbaar is voor het realiseren van de doelstellingen van de organisatie bewegen we ons door de hele organisatie maar ook daarbuiten door samenwerking met andere (overheids-)organisaties.

 

Dit ga je doen

Als senior inkoopadviseur bouw je samen met je drie collega’s verder aan de professionele inkoopfunctie van de gemeente. Je draagt vanuit jouw kennis en ervaring bij aan het continue verbeteren van de inkoopactiviteiten van de gemeente. Je adviseert en ondersteunt de (inkoop)teams vooral bij inkooptrajecten op het sociaal domein en jeugdzorg. Zie je verbetermogelijkheden? Dan bedenk je concrete voorstellen en zoek je (pro)actief naar een manier om deze verbetering te realiseren.

Jouw talenten

Je beschikt over een afgeronde hbo of wo-opleiding die past bij de functie. Je hebt NEVI 1 en 2 of een vergelijkbare opleiding afgerond. Je beschikt over meerdere jaren inkoopervaring bij een overheidsorganisatie. Je bent enthousiast over je vakgebied en je bent -intern en extern- een uitstekende gesprekspartner op het sociaal domein. In je werk ga je altijd voor het beste resultaat. Je bent organisatiesensitief en gericht op samenwerking.

Daarnaast zijn de volgende vaardigheden van belang:

- Je bent ambitieus en leergierig, creatief en innovatief;

- Je bent proactief, neemt graag initiatief en kunt goed projectmatig werken;

- Je communiceert uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;

- Je bent accuraat en je staat stevig in je schoenen;

- Je hebt ervaring met relevante systemen zoals Negometrix of Tenderned;

- Aantoonbare ervaring met inkoop binnen het Sociaal Domein/Jeugdzorg is    een vereiste.

Wat bieden wij jou

Ruimte voor plezier in je werk uiteraard. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling in tijdelijke dienst voor de duur van een jaar. Als jij en wij aan het eind van dat jaar vinden dat we goed bij elkaar passen, en de omstandigheden ongewijzigd zijn, dan kan de tijdelijke aanstelling leiden tot een aanstelling voor onbepaalde tijd.

De functie is voorlopig gewaardeerd op schaal 11. Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en is minimaal € 3.561 en maximaal € 5.169 (peildatum 1 oktober 2020) per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaarden-budget van 17,05% bovenop je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Je kunt reageren tot en met maandagmorgen 12 april 2021, 9.00 uur. Solliciteren kan via: vacatures@hethogeland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met teamcoach Martijn Dijkema, via telefoonnummer 088-345 8667.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 16 april 2021.

We zien je sollicitatie graag tegemoet !!!!

De functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne medewerker van de gemeente Het Hogeland voorrang.

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Het is een begrip dat je letterlijk kunt nemen, maar dat ook vol symbolische betekenis zit. We hebben het over fysieke ruimte – ons prachtige landschap en de bijzondere dorpen, buurtschappen en kernen daarin –, maar ook over ruimte voor inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Om hun leven vorm te geven, om economische kansen te benutten, om de samenleving te ontwikkelen. Ruimte, ook voor bestuurders en medewerkers: om voor inhoudelijke vraagstukken pragmatische oplossingen te bedenken en die, desgewenst, als 'maatwerk' uit te voeren. Ruimte is een kracht en ruimte is een behoefte. Gemeente Het Hogeland wil mogelijkheden benutten die ruimte ons in velerlei opzicht biedt. 

Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.