HRM-adviseur

Ben jij op zoek naar een boeiende functie? De gemeente Het Hogeland heeft per direct ruimte voor een enthousiaste en gedreven

HRM-ADVISEUR (adviseur IV) voor 36 uur per week – schaal 10.

Afhankelijk van ontwikkelingen in het team is het mogelijk dat deze formatie structureel wordt.

Team HRM

Ben jij een losdenker? Zoek je je naaste en verdere collega’s makkelijk op? Nieuwsgierig misschien en eigenstandig ook? Kom maar op dan met je talenten. Wij weten er wel raad mee! 

De primaire arbeidsvoorwaarden van Het Hogeland zijn uitstekend. De secundaire arbeidsvoorwaarden? Dat zijn wij ;-). Een fijne, nuchtere club collega’s met oog voor elkaar. Human resource is voor ons meer dan een vak. Het is ons lust en ons leven. Wij zijn ‘van veel’ en krijgen de ruimte om verder te bouwen aan Het Hogeland. Vette klei is voedzaam; hier groeit veel. Dat ‘veel' brengt nieuws en reuring. Elke dag maken we daarin professionele keuzes. Eigenstandig. En absoluut samen!

Dit ga je doen

De gemeente Het Hogeland heeft in haar visie Ruimte omschreven wat Ruimte betekent in haar besturingsfilosofie. Dat betekent dat de gemeente in ontwikkeling is naar een organisatie waarin we groeien naar steeds meer zelforganiserende en zelflerende teams waarin eigenaarschap een belangrijke competentie is.

Wij werken toe naar een modern HRM-team dat past bij de organisatie. De primaire focus van HRM ligt op het versterken van eigenaarschap. Lerend en ontwikkelingsgericht, waarbij ruimte en kansen om te leren worden benut en gecreëerd.

Als HRM-Adviseur ben je lid van het team HRM en draag je net als alle andere HRM-collega’s bij aan de ontwikkeling van en samenwerking binnen het team.

Je bent het primaire aanspreekpunt voor en adviseur van een aantal teamcoaches. Je bent hun sparringpartner voor HRM-vraagstukken. De portefeuille die vacant is zal in eerste instantie bestaan uit de teams die werken in het Sociaal Domein. In dit team is één van de hoofdtaken het werven en selecteren van de juiste persoon op de juiste plek.  Ook ontwikkel en implementeer je HRM-beleid. Dat doe je thematisch in werkgroepen met je  (HRM) collega’s.

Ook zorg je voor een heldere vertaling van dit beleid naar de praktijk. En afhankelijk van de thema’s die jij trekt ben je ook sparringpartner voor directie en onze Ondernemingsraad.

Jouw talenten

Jij bent omgevingssensitief en hebt een natuurlijke interesse in mensen. Je bent actiegericht, positief ingesteld en je richt je op resultaten en doelstellingen. Daarnaast ben je nauwkeurig, bij uitstek een goede samenwerker en een kei in het plannen en organiseren. Ook heb je ervaring als HRM-adviseur.

Een leven lang leren en ontwikkelen zit in je DNA. En last but not least beschik je over HBO werk- en denkniveau.

Wat wij jou bieden

Ruimte voor plezier in je werk uiteraard. En je wordt lid van een team met gedreven, enthousiaste en leuke collega’s! We faciliteren je met een laptop en een mobiele telefoon en de mogelijkheid om een goede thuiswerkplek in te richten. Je werktijden: die kan je flexibel inrichten en je hebt de ruimte om voor een deel vanuit je eigen thuis te werken.

Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaald tijd voor de duur van een jaar. Als jij en wij aan het eind van het jaar vinden dat we goed bij elkaar passen en er ruimte in het team is voor een structurele plek, dan kan dit leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

De functie is gewaardeerd op schaal 10 (Cao Gemeenten). Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is minimaal € 3.090,00 en maximaal € 4.671,00 per maand op basis van een 36-urige werkweek (peildatum 1 april 2022). Bovenop je brutosalaris krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.

Belangstelling of meer informatie

Je kunt reageren tot en met 30 september 2022 via de website van gemeente Het Hogeland. De gesprekken staan gepland op 12 oktober 2022. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamcoach HRM, Ineke Mulder via telefoonnummer 06-15115307. De functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne medewerker van de gemeente Het Hogeland voorrang.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!  Bij ons is iedereen welkom, wij gaan voor energie en werkgeluk.

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over in de Visie Ruimte!