Hovenier BBL-leerling

Ben jij op zoek naar een boeiende functie? De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor een BBL-leerling Hovenier voor 32 uur per week.

Ons team bij gemeente Het Hogeland
In het team Beheer en Onderhoud staat werkplezier voorop. Heel letterlijk staan wij voor de ruimte in Het Hogeland. Wij zorgen voor het onderhoud van de buitenruimte van één van de grootste gemeenten in Nederland. Daarnaast zijn de medewerkers van het leerwerkbedrijf Werkplein Ability volledig geïntegreerd in het team waarmee we een bijdrage leveren aan een inclusieve gemeente. Het team Beheer en Onderhoud werkt vanuit verschillende locaties in de gemeente Het Hogeland. We zijn een fijne club collega’s. Er wordt hard gewerkt en gelachen!


Leeromgeving en werkzaamheden
Een hele leuke functie! Je leert veel van werken in het groen. Samen met een leuk team aan collega’s werk je lekker in de buitenlucht. Als je niet van stilzitten houdt is dit de perfecte plek voor jou.

Als leerling-hovenier ga jij bijdragen aan het onderhoud van klein tot groot groen. Jij bent dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden binnen het onderhoud openbaar groen van Het Hogeland. Denk hierbij aan schoffelen, maaien, bladblazen, hagen knippen en snoeien.

Je werkt en leert tegelijk. Het vak in praktijk leer je van jouw naaste collega’s. Daarnaast combineer je je werk met je hoveniersopleiding op niveau 2 of je gaat hier in februari 2023 mee starten.


Selectiecriteria en eigenschappen

Jij bent een aanpakker die het werk ziet liggen, daarnaast ben je proactief en vindt het geen probleem dat niet iedere dag er hetzelfde uitziet. Ook ben je dienstverlenend ingesteld, leergierig en daarnaast communicatief vaardig. Verder ben je een teamspeler, vind je het belangrijk om je steentje bij te dragen aan de inclusiviteitsgedachte van de gemeente en heb je gevoel voor goed gastheerschap.

Wat bieden wij jou
Ruimte voor plezier in je werk maar ook voor eigen initiatief en ontwikkeling, een dynamische werkomgeving en een prettige werksfeer.

  • Het leerwerktraject loopt via GOA Publiek.  Gedurende je BBL leer-werktraject wordt de opleiding en de benodigde boeken betaald door GOA Publiek.
  • Je ontvangt een contract voor 1 jaar en je komt formeel in dienst bij GOA Publiek. GOA-publiek detacheert jou aan gemeente Het Hogeland. Je bent al begonnen met de BBL Hoveniers opleiding niveau 2 of je wilt starten per februari 2023.
  • Wil je daarna nog doorleren en gaat het goed in de functie? Dan kun je nog wat langer bij ons blijven.
  • Je krijgt vanuit GOA Publiek een carrière coach toegewezen die jou tijdens je leerwerktraject kan ondersteunen, coachen en begeleiden waar nodig. Op deze manier heb jij één vast contactpersoon.
  • Je wordt ingeschaald op basis van cao gemeenten in schaal 5 (1885 euro op basis van 36 uur). Daarnaast heb je recht op vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

Meer informatie en solliciteren
Wil je direct je interesse kenbaar maken? We ontvangen dan graag jouw cv. Dit kan tot 6 februari via www.goapubliek.nl/vacatures. Bij interesse in de functie of vragen kan je ook appen of bellen naar 06-24835525. Wij gaan graag met je in gesprek!