Medewerker Ontwerp en voorbereiding B (Groenbeheerder Infra)

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

 

Heb jij passie voor groen en wil jij je inzetten voor een groen en leefbaar Hogeland?

 

De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor een

 

Medewerker Ontwerp en voorbereiding B (Groenbeheerder Infra)

 36 uur – schaal 9 - HR21 functie: medewerker ontwerp en voorbereiding IV

Verwacht jij van jezelf dat je de werkzaamheden genoemd onder ‘dit ga je doen’ je snel eigen kunt maken met begeleiding van de collega’s in het team? En zie jij jezelf als een aanstormend talent? Aarzel dan niet en solliciteer op deze vacature!

 

Team

Je komt terecht in een enthousiast team dat zich bezig houdt met de openbare ruimte. Je werkt met techniek, water, verkeer, groen, riolering en wegen. Kortom: alles wat civiel- en cultuurtechnisch is. Jouw werkterrein is vooral het openbaar groen. Team Infra werkt vanuit haar standplaats in Uithuizen. Je kunt daarnaast ook vanuit huis en op andere (gemeentelijke) locaties werken.

Dit ga je doen

  • Je bent de schakel tussen beleid en uitvoering.
  • Je maakt (beheer)plannen voor groen, begraafplaatsen, speelvoorzieningen en sportvelden.
  • Je zorgt voor het ontwerp, de voorbereiding en het advies over meerjaren uitvoeringsplannen (groen, begraafplaatsen, speelvoorzieningen, sportvelden).
  • Je bewaakt en beoordeelt de uitvoering van beheerplannen, meerjaren onderhoudsplannen en investeringsprogramma’s van het groenareaal.
  • Je verzorgt directievoering op groenprojecten.
  • Je adviseert mede over kapvergunningen en bij nieuwe werken.
  • Je onderhoudt contacten met inwoners en organisaties.
  • Je bent belast met het opstellen en of beoordelen van onderhoudscontracten en toetst conceptplannen op beheeraspecten.
  • Je houdt de benodigde beheergegevens actueel en verstrekt overzichten van uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden.
  • Je wordt ingezet op besteksvoorbereiding en tekenwerk.


Jouw talenten

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding VHL Management Buitenruimte of een vergelijkbare opleiding. Je hebt bij voorkeur al (enige) ervaring en hebt affiniteit met natuurlijk groenbeheer, kennis van natuurwetgeving, gedragscodes en beheersystemen. Je werkt met enthousiasme en energie in een omgeving waarin je soms snel moet schakelen. Anderen zien jou als een teamspeler die, zowel intern als extern, op een klant- en resultaatgerichte manier kan (samen)werken. Je communiceert eenvoudig met collega’s en inwoners. Je bent bekend met de RAW-systematiek, CROW-beeldkwaliteit en beschikt bij voorkeur over VCA VOL.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou: leuke collega’s, ruimte voor ontwikkeling en plezier in je werk! Word jij onze nieuwe collega? Dan krijg je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Als we aan het eind van de overeenkomst vinden dat we goed bij elkaar passen en de omstandigheden ongewijzigd zijn, kan de arbeidsovereenkomst leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is gewaardeerd in schaal 9. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.756,- en maximaal € 4.048,- (peildatum 1 oktober 2020), op basis van een 36-urige werkweek.

Vinden we je een aanstormend talent? Dan is je salaris, afhankelijk van wat je al mee brengt aan kennis en ervaring, gebaseerd op schaal 8 en minimaal € 2.484,- en maximaal € 3.591,- op basis van een 36-urige werkweek (peildatum 1 oktober 2020). Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Je kunt reageren tot en met 26 juli. Solliciteren kan via de website van de gemeente Het Hogeland. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met teamcoach Infra, Jerry Koomans van den Dries via telefoonnummer 088-3458888.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Visie ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.