Financieel medewerker debiteuren

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

De gemeente Het Hogeland heeft vanaf heden ruimte voor

een Financieel medewerker debiteuren

                 (24 uur) - schaal 7 - (Medewerker Bedrijfsvoering III)

Team

De Backoffice Sociaal Domein bestaat uit circa 20 medewerkers verdeeld over de Backoffice Jeugd, Backoffice Wmo en de Backoffice Participatie. De Backoffice Participatie bestaat uit de uitkeringsadministratie en het debiteurenadministratie en de standplaats is Leens. Bij debiteurenadministratie zijn wij met 2 medewerkers debiteurenadministratie en we zijn nu op zoek naar een derde collega voor de functie van junior medewerker debiteurenadministratie.

Sta jij stevig in je schoenen en ben je gedreven dan zijn wij op zoek naar jou. Je werkt hier met en voor mensen en hebt te maken met soms complexe wet- en regelgeving. Maatwerk is onze core business.

Dit ga je doen

Je ondersteunt je collega’s bij diverse werkzaamheden zoals:

 • Het opmaken van vorderingen.
 • Het  aanschrijven van debiteuren.
 • Het onderhouden van contacten met inwoners en klanten.
 • Daarnaast heb je ook een aantal eigen administratieve taken.

Jouw talenten

 • Je hebt Minimaal MBO werk- en denkniveau met aanvullende kennis en/of ervaring op financieel/administratief gebied.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de Participatiewet. Ervaring met het programma Civision Samenlevingszaken is een pré evenals het Office-pakket.
 • Je werkt accuraat en bent cijfermatig goed onderlegd.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig zowel in woord als geschrift.
 • Je hebt een enthousiaste werkhouding en gaat altijd voor het beste resultaat en je bent ambitieus en leergierig.
 • Je bent gericht op samenwerking, zowel in- als extern.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Wat wij jou bieden

Ruimte voor plezier in je werk, maar ook voor eigen initiatief, vernieuwing en ontwikkeling, een dynamische werkomgeving, korte lijnen en een prettige werksfeer. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, daarna kan deze worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is gewaardeerd in schaal 7. Dit betekent dat je salaris afhankelijk van opleiding en ervaring ligt tussen minimaal € 2.255 en maximaal € 3.301 op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Je kunt reageren tot woensdag 12 oktober 2022 via: Financieel medewerker debiteuren - Gemeente Het Hogeland. Voor meer informatie kun je contact opnemen met teamcoach Ewout Weeber via telefoonnummer 06-83567827. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 25 oktober 2022 in Leens.

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Bij ons is iedereen welkom, wij gaan voor energie en werkgeluk!

De functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne medewerker van de gemeente Het Hogeland voorrang.

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over in de Visie Ruimte!