Boomverzorger

Werken met een mooi uitzicht, geen dag hetzelfde en een gezellig team. Spreekt dit je aan? In deze baan kun je echt impact maken op de buitenruimte van het mooie Hogeland!

Boomverzorger

Welkom in ons team!

Je komt te werken in het team Beheer en Onderhoud. Bij ons staat werkplezier voorop. Wij zorgen ervoor dat de buitenruimte van een van de grootste gemeenten in Nederland er verzorgd en onderhouden op staat. Belangrijk werk, vinden ook onze inwoners. Daarnaast zijn de medewerkers van het leerwerkbedrijf Werkplein Ability volledig geïntegreerd in het team waarmee we een bijdrage leveren aan een inclusieve gemeente. Met elkaar maken we het voor elkaar. We zijn er trots op en blijven er ook nuchter onder.

Hoe ziet je dag eruit?

Je bent voor ons en onze inwoners van onschatbare waarde. Samen met vijf collega’s ben je dé specialist als het gaat om boomverzorging. Regelmatig komen buurtbewoners tijdens het werk langs om te vertellen dat ze blij zijn met wat we doen. Daar doen we het voor. Het leuke aan dit werk is dat je overal in de gemeente komt en dat je op maandag nog niet weet hoe de week eruit ziet. Je krijgt van ons de ruimte om invloed te hebben op de werkzaamheden die je doet. Wat je gaat doen:

 • Je gaat alle voorkomende boomverzorgingswerkzaamheden uitvoeren. Zoals het (ver)planten van bomen en begeleidings-/ onderhoud snoei en het vellen van bomen.
 • Je houdt werkzaamheden die je hebt gedaan digitaal bij.
 • Je voert boomveiligheidsinspecties uit.
 • Incidenteel beoordeel je aanvragen van kapvergunningen.
 • Je kunt worden ingezet bij gladheid en calamiteiten.

Wie ben jij?

Een leuke collega met gevoel voor humor. Je houdt wel van een beetje avontuur en hebt geen last van hoogtevrees. Jij zoekt bij uitstek een baan waarin je van betekenis kan zijn op jouw omgeving. Je hebt een klantgerichte instelling tijdens werken. Je maakt zelfstandig keuzes, maar zoekt ook een goede samenwerking op. Dit werk vraagt een belangrijke mate van zorgvuldigheid. Verder:

 • Je hebt al enige werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent bezig met of in het bezit van een diploma Treeworker (ETW). Als je dit diploma niet hebt maar wel een vakopleiding mbo niveau 3 Groen en ambitie om ETW te volgen, solliciteer dan ook!
 • Het is een pré als je deze vakopleidingen hebt gevolgd: Flora- en Faunawet 2, VCA, veilig werken langs de weg. Of je bent bereid dit te volgen.
 • Je hebt een rijbewijs BE.  

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je krijgt veel ruimte: ruimte voor je eigen initiatief en ontwikkeling, maar ook om je werk zo in te delen zoals bij jou past. Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van maximaal 36 uren per week.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Na dit jaar gaan we samen kijken of het jou en ons bevalt.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 1.885,- en € 2.874,- per maand (functieschaal 5). Er is momenteel een principeakkoord in de cao onderhandeling met een salarisverhoging van €240,- en 2% bovenop dit salaris.
 • Bovenop dit salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Naast het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat vaker een dag vrij nemen of lange vakantie houden.

Belangstelling of meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je wat meer weten? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kop koffie met Groninger koek. Je bent van harte welkom! Bel of stuur een WhatsApp hiervoor naar Peter Batema, 06-23361257.

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag jouw cv. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven. Je kunt reageren tot en met zondag 2 april.

Visie ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over op onze website.