Beleidsmedewerker Jeugd

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

De gemeente Het Hogeland heeft per direct ruimte voor een

 

Beleidsmedewerker Jeugd

                        (32 uur) - schaal 10 - (Medewerker Ontwikkeling III)

Team

Het team waarin je komt te werken bestaat uit beleidsmedewerkers Samenlevingszaken en Sociaal Domein. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de Sociale Teams en de kwaliteitsmedewerkers. De standplaats is Leens.

Dit ga je doen

 • Je voert verschillende werkzaamheden uit op het gebied van jeugdbeleid, waarbij de nadruk ligt op samenwerking met het onderwijs.
 • Je bent betrokken bij de implementatie van een aantal beheersmaatregelen gericht op preventie en op het ontwikkelen van algemene voorzieningen.
 • Je voert regie over inkooptrajecten en subsidietrajecten met externe partners.
 • Je ontwikkelt beleid en adviseert hierover.
 • Je draagt zorg voor evaluaties van beleid en stemt hierin af met inwoners, organisaties en collega’s.
 • Je draagt zorg voor planning- en controldocumenten vanuit het eigen vakgebied.

 

Jouw talenten

Je voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Je bent deskundig op het gebied van de Jeugdwet en jeugdbeleid.
 • Je hebt ruime ervaring in het vakgebied, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie.
 • Je hebt een visie op jeugdhulp in het onderwijs en kunt deze naar de praktijk vertalen.
 • Je kunt goed samenwerken, bent pro-actief en voelt je thuis in een dynamische omgeving.
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
 • Kennis van inkooptrajecten is een pré.

Wat wij jou bieden

De functie is gewaardeerd in schaal 10 (CAO Gemeenten). Je salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en is minimaal € 2973,- en maximaal € 4494,- per maand (peildatum 1 oktober 2020) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast kennen wij een flexibele arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris (het IKB).

Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. De werkzaamheden vallen onder een breder project van drie jaar. Na besluitvorming is de kans aanwezig dat bij goed functioneren de overeenkomst twee keer met een jaar verlengd zal worden (maximaal drie jaar).

Belangstelling of meer informatie

Je kan tot en met 25 november 2020 reageren via vacatures@hethogeland.nl. De gesprekken vinden in de ochtend op 4 december 2020 plaats in Winsum. Wil je eerst meer informatie? Daarvoor kun je contact opnemen met Tina Bollin, Teamcoach Samenleving en Sociaal, gemeente Het Hogeland en bereikbaar op 06-12 83 79 53. Wij zien je sollicitatiebrief en CV graag tegemoet!

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.