Projectmanager Vastgoed | 1fte | structureel

Ben jij de projectmanager die het nieuwe gemeentelijk Vastgoedbedrijf mee vorm en inhoud gaat geven?

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement en de coördinatie van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en sloopprojecten binnen de kaders van een vastgesteld projectplan.

Daarnaast adviseer je de beleidsafdeling(en) en het portefeuillemanagement binnen het Vastgoedbedrijf en ben je bezig met  haalbaarheidsonderzoeken, benchmarkstudies, e.d. 

Plek in de organisatie

Deze functie wordt ondergebracht binnen het nieuwe Vastgoedbedrijf. Binnen het Vastgoedbedrijf zijn alle activiteiten rondom het kern- en maatschappelijk vastgoed geclusterd waarbij de beleidsdoelen centraal staan.  Een gemeentelijk organisatie-onderdeel met circa 35 collega’s die volop vorm gaat geven aan een integrale vastgoedsturing. 

Wij vragen

  • HBO/WO
  • 5 jaar relevante werkervaring
  • Vakkennis op gebied van projectmatig aansturen van vastgoed-/huisvestingsprojecten, projectmatig creëren, risicomanagement en huisvestingsconcepten voor maatschappelijk vastgoed

Competenties

Communicatief netwerker | Communicatieve vaardigheden, goed kunnen netwerken en het functioneren als teamspeler zijn van groot belang voor het vormgeven van deze functie

Plannen en organiseren | Projectmanagement impliceert uiteraard goed kunnen plannen en organiseren

Oplossings- en kwaliteitsgericht | Het projectmanagement voor vastgoed vraagt een oplossings- en kwaliteitsgerichte houding, manier van denken en handelen

Organisatie- en bestuurlijk sensitief | Je functioneert in een politiek gestuurde omgeving waarbij gevoel voor bestuurlijke verhoudingen binnen en ook buiten de eigen organisatie van belang is

Wij bieden

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.721,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (indicatief functioneel schaal 11). 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Lammert van der Veen, tel.nr. (050) 367 6046.

Reageren

Ben je geïnteresseerd stuur dan uiterlijk 02-12-2016 je motivatiebrief en CV naar matchpunt@groningen.nl o.v.v. vacaturenummer 2016.00307.

Deze vacature wordt gelijktijdig opengesteld voor voorrangs-, interne en externe kandidaten, waarbij voorrangs- en interne kandidaten voorrang hebben.