Vaktechnisch medewerkers rioleringen

Structureel | 2x 36 uur per week

Wil jij ook zorgen dat het blijft stromen?
Bij het cluster Water en Riolering zoeken wij een medewerker die zorgt dat de riolering blijft functioneren.

 

Waar je komt te werken:

De directie Stadsbeheer vervult een belangrijke rol in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in de stad, gericht op een prettige en duurzame leefomgeving die schoon, heel, veilig en toegankelijk is.

Afdeling Techniek en Natuur zorgt voor het beheer en onderhoud van technische (ingewikkelde) objecten die te maken hebben met riolering, bomen, verlichting, groen, afval, kunstwerken, bruggen en wegen. Binnen ons team heerst een informele sfeer, naar buiten toe presenteren wij ons als een professionele sparringpartner.

 

Jij

 • herstelt, vernieuwt, ontstopt riool-aansluitleidingen;
 • verricht visuele controle op de te onderhouden objecten en rapporteert daar over;
 • voert video-inspecties uit;
 • bent breed inzetbaar voor (herstel) werkzaamheden in geval van calamiteiten aan de riolering;
 • maakt (digitale)revisie van het nieuw aangelegde riool.

 

 Wij vragen

 • afgeronde opleiding op MBO-3 niveau;
 • bij voorkeur richting Techniek;
 • VCA-diploma (of bereid zijn deze te halen);
 • bereidheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen;
 • breed inzetbaar zijn voor alle voorkomende werkzaamheden;
 • rijbewijs CE + eventueel minikraan certificaat.

 

Wij bieden

De functie is ingeschaald in het HR021 functieprofiel Medewerker technische uitvoering IV, salarisschaal 4. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3.030,00 bruto per maand volgens de CAO Gemeenten bij een fulltime dienstverband van 36 uren per week. Dit salaris wordt per maand verhoogt met € 516,00 bruto aan Individueel Keuze Budget (IKB ) en bedraagt 17,05% van vorengenoemd bruto maandsalaris. Het IKB is opgebouwd uit; vakantiegeld + eindejaarsuitkering +  werkgeversbijdrage levensloop en 14,4 verlofuren.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Imke de Vries, teamleider Techniek & Natuur, telefoonnummer 06-505056937

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 5 mei 2023. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven, waarbij voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); deelnemers van de kansenpool diversiteit, medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); uitzendkrachten werkzaam bij de gemeente Groningen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.       

 

Bekijk hier alle vacatures van de Gemeente Groningen.

Solliciteer