Administratief medewerker

Werk jij graag in een steeds veranderende omgeving? Heb jij gevoel voor humor en een ruime administratieve ervaring bij voorkeur in de dienstverlening? Dan begint het hier!

Hier werk je aan mee
Stadsbeheer is een directie die zich dagelijks inzet om de openbare ruimte in de stad Groningen, Haren en Ten Boer groen, leefbaar en circulair te houden. Dit doen wij met ongeveer 700 professionals, bestaande uit zowel mannen als vrouwen. Huishoudelijke en commerciële afvalinzameling, circulariteit, evenementen, gladheidsbestrijding, inkoop en onderhoud materieel, plaagdieren, bomenonderhoud, verlichting, is een kleine greep uit de zaken waar Stadsbeheer zich mee bezig houdt.

Hier ga jij je mee bezig houden
Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van aanvragen van huisvuilpassen, waarmee burgers toegang krijgen tot ondergrondse afvalcontainers en het afval-brengstation. Daarnaast zorg je er ook voor dat nieuwe chauffeurs de juiste sleutels en passen hebben om ondergrondse containers te legen. Verder werk je aan het toevoegen van nieuwe stortlocaties in onze systemen en houd je bij wanneer minicontainers worden geleegd in de hele gemeente. Een onderdeel van het werk is het afhandelen van aanvragen voor (extra) minicontainers, inclusief het verwerken van medische verklaringen.

Jij houdt contact met het Noordelijke Belastingkantoor (NBK) over aanslagen en voeg jij adressen nauwkeurig toe en controleer je dit in het systeem voor afvalinzameling en -verwerking. Naast dit alles handel je ook meldingen en klachten over huisvuilinzameling af en stuur jij ze door naar de juiste persoon als dat nodig is. Ook ondersteun je het team bij allerlei taken. Het doel is om alles professioneel en zorgvuldig te regelen, zodat het afvalbeheerproces soepel verloopt.

Hier kom je te werken
Samen met zo’n 80 collega’s val je onder de afdeling Bedrijfsvoering. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit drie teams: Werkplaats, Ondersteuning & Advies en team Dienstverlening. Bedrijfsvoering is ondersteunend, voorwaardenscheppend en adviserend aan de rest van Stadsbeheer. Frontoffice publieke zaken valt onder het team Ondersteuning en Advies.

Hier staan wij voor
Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Hier herken jij je in

 • mbo-niveau 4, bij voorkeur een opleiding in administratieve/dienstverlenende richting;
 • minimaal twee jaar relevante werkervaring; 
 • je kan goed luisteren, wil graag mensen verder helpen en bent dienstverlenend ingesteld;
 • je bent goed digitaal vaardig en hebt ervaring met Microsoft Office (Word, Outlook, Excel);
 • je hebt talent voor samenwerken, bent klantvriendelijk, flexibel, kan goed omgaan met werken onder druk en bent oplossingsgericht.
 • je hebt affiniteit met het werk dat we uitvoeren binnen Stadsbeheer.

Hier kun je op rekenen

 • afhankelijk van opleiding en ervaring: een salaris van maximaal € 3.784,- bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 7, HR21 normfunctie medewerker Beleidsuitvoering IV);
 • een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar;
 • een individueel keuzebudget van 17,05% boven op je salaris waarbij je kunt kiezen voor een jaarlijkse of maandelijkse uitbetaling;
 • een werkweek van 16 uur (woensdag en donderdag), met keuze om ADV op te bouwen;
 • de mogelijkheid tot persoonlijke groei via ons digitale forum ‘Groningen leert’;
 • een telefoon, iPad of een laptop.

Hier beginnen?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Rosanne Boertje, teamleider, telefoonnummer 06 27 99 08 31. Reageren kan tot en met 27 februari 2024 via de sollicitatiebutton onderaan de vacature. Het sollicitatiegesprek vindt plaats op 7 maart 2024.

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat je correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld in verband met vaste samenwerkingspartners.

Solliciteer