BOA Taakspecialist Meervoudig

Structureel | 36 uur per week

 

Ben jij die BOA die stevig in zijn schoenen staat, zich actief inzet en het aanspreekpunt is voor leefbaarheid en veiligheid in de wijk, dan is dit jouw kans!

Cameratoezicht, inbraakpreventie, toezicht en handhaving op het gebied van Horeca & Prostitutie en parkeerhandhaving zijn naast toezicht en handhaving in de openbare ruimte de werkzaamheden waar we bij THOR dagelijks mee bezig zijn. De afdeling THOR is in ontwikkeling en houdt zich onder andere bezig met het leefbaar en veilig houden van de openbare ruimte, waarin de samenwerking wordt gevonden met diverse ketenpartners als Stadsbeheer, OOV, Stadsontwikkeling en externe partners zoals de politie, CJIB, scholen, ondernemers, woningbouwcorporaties, het jongerenwerk en de WIJ-teams.

Doordat het belang van handhavingscapaciteit binnen de gemeente steeds groter wordt, gaat de afdeling de komende jaren nog meer groeien.

Bij die groei hebben we jou nodig!

 

Jij

 • bent in eerste instantie een BOA die overal zou kunnen worden ingezet t.b.v. de leefbaarheid en veiligheid in onze gemeente, maar hebt daarnaast een taakspecialisatie welke gericht is op een drietal zaken:
  • Bijtincidenten
  • Evenementen
  • Asbest
 • weet precies wat er speelt op het gebied van regelgeving en protocollen rondom bijtincidenten maar ook op het gebied van asbesthoudend afval;
 • bent het aanspreekpunt voor handhaving rondom grote evenementen. Je schuift aan bij besprekingen rondom evenementen en koppelt belangrijke zaken terug naar belanghebbende collega’s;
 • bent vraagbaak op het gebied van bijtincidenten, asbest en evenementen voor zowel collega’s als ketenpartners. Je bent hierin proactief;
 • bent een netwerker en kent de verschillende instanties en personen die betrokken zijn/moeten worden bij bijtincidenten, asbestafhandeling en handhaving rondom evenementen;
 • draait mee met het evenementenpiket;
 • zorgt ervoor dat de taken op een kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd;
 • werkt ook als meldkamerspecialist op de meldkamer;
 • weet wanneer handhavingsinstrumenten moeten worden toegepast en wanneer je als gastheer optreedt;
 • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, welke je nodig hebt in verslaglegging en rapportages;

 

Plek in de organisatie

Je komt te werken bij de directie Stadstoezicht, afdeling THOR. De afdeling bestaat uit de teams Openbare Ruimte en Parkeerhandhaving en de clusters Horeca- & Prostitutie-toezicht en Cameratoezicht. Binnen de afdeling werken ongeveer 100 medewerkers. We zoeken voor het team Openbare Ruimte een Taakspecialist Meervoudig.

 

Wij vragen

 • minimaal MBO 3/4 werk- en denkniveau;
 • kennis en ervaring op het gebied van toezicht en handhaving;
 • BOA-diploma, dan wel de bereidheid dit op korte termijn te behalen. Het bezit van een BOA-diploma is een pré;
 • kennis van de APVG en overige relevante wet- en regelgeving;
 • bereidheid te werken in onregelmatige dienst (avonden en weekenden);
 • een goede mentale en fysieke conditie;
 • rijbewijs B;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • communicatief en sociaal vaardig;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG-P);
 • RTGB certificaat, dan wel de bereidheid dit op korte termijn te halen.

 

Je profiel

Je bent iemand met natuurlijk gezag die kan overtuigen. Daadkrachtig, zelfverzekerd en goed bij conflicten. Maar ook klantgericht en dienstverlenend, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken. Je bent een netwerker en weet relaties op te bouwen en uit te breiden. Je houdt contact met diverse instanties. Ook onderhoud je contacten met samenwerkingspartners als WIJ-teams, politie, wijkagenten, jeugdreclassering, etc. En natuurlijk is je conditie (mentaal en fysiek) prima. Werken in rooster is geen probleem, net als diensten in het weekend of ’s avonds tot 00.30 uur.

 

Wij bieden

De functie is ingedeeld in de HR21 normfunctie Medewerker Handhaving III met als roepnaam BOA taakspecialist. Afhankelijk van opleiding en ervaring kan inschaling plaatsvinden in de functionele schaal 7 tot een maximaal salaris van €3301,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Hier komt onregelmatigheidstoeslag bovenop, zoals is vastgesteld in de CAO. De werktijden zijn vastgelegd in een gevarieerd rooster.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst van één jaar, waarna een overeenkomst van onbepaalde tijd mogelijk is. Door het Individueel Keuze Budget (17,05%) heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. 

Naast de bovenstaande voorwaarden zorgen wij dat je alles verstrekt krijgt om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Denk hierbij aan: Mobiele telefoon, C2000 portofoon, handboeien, bodycam, opleidingen, etc..

  

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Patrick Brouwer, Teamleider Openbare Ruimte, via telefoonnummer 06-29638678.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 4 september 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de weken 36, 37 en/of 38. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven, waarbij voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); deelnemers van de kansenpool diversiteit, medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); uitzendkrachten werkzaam bij de gemeente Groningen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.         

Solliciteer