Monteur Technische Dienst

Structureel | 36 uur per week

 

Wil jij ervoor zorgen dat onze containers en installaties goed worden onderhouden, zodat hier veilig mee gewerkt kan worden? Dan is dit de functie voor jou!

 

Wat je onder andere van de functie kunt verwachten

 • op locatie inspecteren, keuren, repareren, uitvoeren van onderhoud en aanpassingen aan diverse containers (papierbakken, glascontainers en Rest-afvalbakken);
 • schoonmaken van containers en putten;
 • andere voorkomende werkzaamheden aan materieel/materiaal.

 

Plek in der organisatie

De technische dienst maakt deel uit van het team werkplaats, binnen de afdeling Bedrijfsvoering van de directie Stadsbeheer. De afdeling  houdt zich bezig met het uitvoeren van onderhoud en reparaties van gebouwen, machines,  gereedschap, technische systemen, elektrische-installaties, sanitair, perscontainers, ondergrondse afvalopslag en schilder en spuitwerk. Bij de afdeling Werkplaats werken totaal 36 mensen aan het onderhoud en reparatie van voertuigen en machines ondersteund door een modern plannings -en onderhoudssysteem.

 

Om als monteur technische dienst succesvol te zijn, vragen wij het volgende van jou

 • je hebt een afgeronde opleiding op LBO/MBO-niveau, richting  werktuigbouw, metaalbewerking;
 • je bent in het bezit van rijbewijs B en C;
 • je kunt lassen met electrode en CO2;
 • je bent in het bezit van het VCA certificaat op je bent bereid deze te behalen;
 • je hebt er geen bezwaar tegen om in de toekomst storingsdiensten te verrichten;
 • je bent in het bezit van het certificaat autolaadkraan of je bent bereid deze te behalen.

 

Competenties

Zelfstandig, betrokken, flexibiliteit, team speler en hands-on mentaliteit.

 

Uiteraard staat daar ook wat tegenover. Op het moment dat je bij ons in dienst komt krijg je van ons

 • een salaris, afhankelijk van jouw achtergrond, van maximaal € 2.731,-- bruto per maand op basis van een 36 uur per week (schaal 4; salarisnorm 01-04-2022). De functie is HR21 ingeschaald in de functie van medewerker technische uitvoering IV;
 • je kunt ervoor kiezen om ADV-uren op te bouwen;
 • naast dit salaris bouw je elke maand nog eens 17,05% van je salaris extra op; ons zogeheten Individueel Keuze Budget. Dit budget is opgebouwd uit je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, een levensloopbijdrage en een aantal bovenwettelijk verlofuren. Jij kiest of je dit wilt sparen, of dat je dit elke maand bij je salaris wil. Je kunt er ook extra verlofuren mee kopen;
 • een leven lang ontwikkelen vinden wij heel normaal. Daarom hebben wij een opleidingsbudget voor iedere medewerker en een digitaal leerportaal ‘Groningen Leert’;
 • we hebben een actieve jongeren vereniging voor ambtenaren tot en met 35 jaar en uiteraard een personeelsvereniging;
 • we hebben nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden; ook daar vertellen we je uiteraard graag meer over!

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Lambertus Nijland, functie Teamleider Werkplaats, via telefoonnummer (050) 367 1260.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 8 juli 2022. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven, waarbij voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); deelnemers van de kansenpool diversiteit, medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); uitzendkrachten werkzaam bij de gemeente Groningen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.       

Solliciteer