Senior medewerker groen wijkpost oost

Weet jij het beste uit mensen te halen en wil je een bijdrage leveren aan een mooi, schoon en groen gebied Haren? Bij stadsbeheer begint het!

Hier werk je aan mee
De directie Stadsbeheer is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte binnen de gemeente Groningen. Bij Stadsbeheer werken ongeveer 700 medewerkers en gezamenlijk dragen zij bij aan een schoon, groen, heel en veilig Groningen.

Hier ga jij je mee bezig houden
De komende jaren heeft de gemeente Groningen forse ambities op het gebied van het beheer en onderhoud van een ‘groene’ openbare ruimte. Om dit voor het gebied Oost (Beijum, Lewenborg, Ulgersmaborg, Oosterhogebrug en Meerstad) in goede banen te leiden zoeken wij een nieuwe collega die verstand heeft van het Groenonderhoud. We zien het als een welkome aanvulling als dat ook voor het Grijs en de Reiniging geldt.  Als Senior beschik je over coachende kwaliteiten en heb je de drive om samen met je collega Senior de praktische werkbegeleiding van het wijkpostteam op je te nemen.

Hier kom je te werken
De afdeling Wijkonderhoud valt onder de directie Stadsbeheer en je zal je werkzaamheden uitvoeren vanuit de Wijkpost Oost. Het team Wijkonderhoud Oost is een hecht en enthousiast samenwerkend team van 25 medewerkers wat zorgt voor het kort-cyclisch onderhoud en beheer van de openbare ruimte in het gebied Oost voor wat betreft Groenonderhoud, Verhardingen en Reiniging. Het team is trots op hun gebied en hun werk. Je ontvangt rechtstreeks leiding van de teamleider en je maakt deel uit van het kader van de wijkpost Oost.

De directie Stadsbeheer is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte binnen de gemeente Groningen. Bij Stadsbeheer werken ongeveer 700 medewerkers en gezamenlijk dragen zij bij aan een schoon, heel en veilig Groningen.

Hier staan wij voor
Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen.  Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Hier herken jij je in

 • je hebt humor, open mind en gezond boerenverstand;
 • een afgeronde vakopleiding op MBO 4 -niveau (richting groenvoorziening);
 • bereid zijn om aanvullende opleidingen te volgen;
 • talent voor samenwerken, communicatief handig en groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • ruime werkervaring en vakkennis op het gebied van Groenonderhoud;
 • rijbewijs B, E en bij voorkeur C;
 • VCA-vol of bereid zijn deze te halen;
 • allround inzetbaar zijn binnen Stadsbeheer;
 • inzetbaar zijn op stedelijke taken zoals bijvoorbeeld gladheidsbestrijding en markt- en evenementenreiniging.

Hier kun je op rekenen

 • een aanstelling in algemene dienst binnen een enthousiast team;
 • de functie is ingeschaald in het functieprofiel Medewerker technische uitvoering II met een aanvullende coördinatie module. Dit betekent dat in de praktijk en voor zolang de coördinerende werkzaamheden worden uitgevoerd functioneel schaal 6 plus een extra schaal van toepassing is. Aan deze functie is een salaris verbonden van maximaal € 3.863,82 bruto per maand bij een volledig dienstverband van 36 uren per week. Dit is een all-in bruto loon per maand;
 • maximum bruto maandsalaris van functioneel schaal 6 plus de extra schaal is € 3.323,--. Je hebt zelf de keuze om maandelijks een deel van je Individueel Keuze Budget te laten uitkeren. Het Individueel Keuze Budget (IKB) bedraagt 17,05% van vorengenoemd bruto maandsalaris, zijnde € 562,85 bruto per maand. Het IKB was voorheen vakantiegeld + eindejaarsuitkering + werkgeversbijdrage levensloop en 14,4 verlofuren die aan het IKB zijn toegevoegd;
 • de CAO-gemeenten is van toepassing;
 • je kunt ervoor kiezen om ADV-uren op te bouwen;
 • een leven lang ontwikkelen vinden wij heel normaal. Daarom hebben wij een opleidingsbudget voor iedere medewerker en een digitaal leerportaal ‘Groningen Leert’;
 • een telefoon en een iPad in bruikleen;
 • we hebben een actieve jongeren vereniging voor ambtenaren tot en met 35 jaar en uiteraard een personeelsvereniging;
 • wij zijn als organisatie continu in ontwikkeling. Dat betekent dat er altijd diverse doorgroeimogelijkheden voor jou zijn, zowel binnen de directie als de gehele organisatie;
 • we hebben nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden; ook daar vertellen we je uiteraard graag meer over!

 

Hier beginnen?   
Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met
William van den Hooff, teamleider Wijkonderhoud Oost, 06-27096810 of Kor Hooijer senior medewerker 0621948708.

Reageren kan tot en met 11 december 2023 via de sollicitatiebutton onderaan de vacature. Het sollicitatiegesprek vindt plaats op 19 december 2023.

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat je correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld in verband met vaste samenwerkingspartners.

Solliciteer