Junior adviseur Voorbereiding

Structureel | 36 uur per week

 

Bouw jij mee om Groningen verder te ontwikkelen?

 

Waarom jij bij ons aan de slag wil

Werken bij de gemeente Groningen biedt jou de kans jezelf en de stad verder te ontwikkelen, om echt dingen te realiseren!

Groningen groeit hard. In aantal inwoners, bezoekers, studenten, activiteiten en in oppervlakte. En dat merken we in ons werk. Er wordt fors geïnvesteerd in het leefklimaat, de aantrekkingskracht, de bereikbaarheid en onze kenniseconomie. Steeds meer mensen gaan én willen er werken, wonen en studeren. In alles wat we doen, staat leefkwaliteit voorop. Samen met onze kennispartners, grote werkgevers en ondernemers maken we onze gemeente groen, gezond en gelukkig en werken we aan de integrale ruimtelijke economische opgave.

 

De junior adviseur Voorbereiding

Als junior adviseur voorbereiding ga je bij ons aan de slag in de werkvoorbereiding van zowel beton- en Waterbouwkundige als ook infrastructurele projecten. Je werkt daarbij als projectvoorbereider vanuit verschillende projectteams en stelt contractstukken op waaronder GC-contracten, RAW bestekken en Autocad tekeningen. Je ondersteunt het projectteam op technisch inhoudelijk gebied en controleert producten van externe opdrachtnemers. Je draagt actief bij aan het implementeren en toepassen van ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied System Engineering, Relatics, civil3D en Revit. Ook volg je vakspecifieke opleidingen om je verder te bekwamen in je functie en om door te groeien binnen de organisatie.

 

Plek in de organisatie

Je maakt onderdeel uit van team Voorbereiding van de afdeling Stadsingenieurs. Stadsingenieurs organiseert de noodzakelijke technische kennis en inzet voor het realiseren van projecten in de openbare ruimte. Het gaat daarbij onder andere om technisch advies, voorbereiding, aanbesteding en directievoering. We werken met een kwalitatieve vaste kern en zoeken daarnaast de samenwerking met de markt.

 

Wij vragen

  • een afgeronde HBO Civiele techniek;
  • kennis van de RAW systematiek;
  • ervaring met Autocad 2019.

 

Wat wij jou te bieden hebben

  • de functie is ingedeeld in de HR21 normfunctie Medewerker Ontwerp en Voorbereiding IV (schaal 9); roepnaam junior adviseur voorbereiding. Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.208,--  bruto per maand bij een fulltime dienstverband (salarisnorm 1 april 2022);
  • een individueel Keuze Budget van 17,05% bovenop je salaris waarbij je kunt kiezen voor een jaarlijkse of maandelijkse uitbetaling;
  • een werkweek van 36 uur per week, met keuze om wel of geen ADV op te bouwen;
  • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • de mogelijkheid tot persoonlijke groei via ons digitale forum ‘Groningen leert’;
  • een goede werksfeer in een team met fijne collega’s die dagelijks letterlijk en figuurlijk met bevlogenheid werken aan de leefomgeving van morgen;
  • een functie waar jij als junior adviseur Voorbereiding bij Stadsingenieurs het verschil kunt maken en veel vrijheid om je werk te doen!

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Koen van der Pol, teamleider Voorbereiding, via telefoonnummer 06-15458765.

Check ons filmpje Werken bij Stadsontwikkeling op onze LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/company/gemeente-groningen/life/8f8c84b9-a7e1-4e11-b8d6-3b4d1e99e765/

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 3 juli 2022. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); deelnemers van de kansenpool diversiteit, medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); uitzendkrachten werkzaam bij de gemeente Groningen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.       

Solliciteer