Educatief medewerker

Heb jij ervaring met natuureducatie en vind je het leuk om basisschoolkinderen les te geven?

Hier ga jij je mee bezig houden
Als educatief medewerker geef je natuurlessen aan groepen kinderen in het basisonderwijs. Je onderhoudt, samen met collega’s en de leerlingen, een schooltuin. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van onze lessen.

Hier kom je te werken
Het centrum voor Natuur- en duurzaamheidseducatie (NDE) wil kinderen en jongeren kennis laten maken met de natuur en hen leren hoe zij bij kunnen dragen aan een duurzame wereld. Om dit doel te bereiken heeft NDE de beschikking over vier schooltuinen, een kinderboerderij en een uitleen voor onderwijsmaterialen. We bereiken onze doelgroep door het basisonderwijs te ondersteunen bij de natuur- en duurzaamheidseducatie. Wij doen dit met een enthousiaste en betrokken groep van 25 medewerkers. NDE is onderdeel van Stadsbeheer gemeente Groningen.

Hier staan wij voor
Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Hier herken jij je in

 • een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau;
 • ervaring in het werken met groepen kinderen;
 • aantoonbare affiniteit met natuur en natuureducatie;
 • didactische vaardigheden;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden.

Hier kun je op rekenen

 • afhankelijk van opleiding en ervaring: een salaris van maximaal €3.612,- bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 7, HR21 normfunctie medewerker educatie II);
 • een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • een individueel keuzebudget van 17,05% boven op je salaris waarbij je kunt kiezen voor een jaarlijkse of maandelijkse uitbetaling;
 • een werkweek van 20 uur, met keuze om ADV op te bouwen;
 • de mogelijkheid tot persoonlijke groei via ons digitale forum ‘Groningen leert’;
 • een telefoon, iPad of een laptop.

Hier beginnen?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Jurian Bajema, teamleider NDE, via telefoonnummer (050) 367 6326.

Reageren kan tot en met 3 december 2023 via de sollicitatiebutton onderaan de vacature. Het sollicitatiegesprek vindt plaats op 11 december aanstaande.

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat je correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld in verband met vaste samenwerkingspartners.

Solliciteer