Transportplanner

Ben jij degene die goed kan plannen, organiseren en puzzelen?

Hier werk je aan mee
Stadsbeheer is een directie die zich dagelijks, met ongeveer 700 mannen en vrouwen, inzet om de openbare ruimte in de stad Groningen, Haren en Ten Boer groen, leefbaar en circulair te houden. Huishoudelijke en commerciële afvalinzameling, circulariteit, evenementen, gladheidsbestrijding, materieel, plaagdieren, bomenonderhoud en openbare verlichting. Dit is maar een kleine greep uit de zaken waar de directie Stadsbeheer zich mee bezighoudt.

Hier ga jij je mee bezig houden
Als transportplanner verzorg je voor één of meerdere productgroepen de dagelijkse en periodieke planning. Hierbij stem je constant af met de personeelsplanners. Je zorgt voor goede, actuele (digitale) informatie voor de uitvoering van de geplande opdrachten. Verder monitor en stuur je continue bij op basis van de actualiteit.

Daarnaast stem je af met teamleiding, collega’s, zakelijke- en publieke dienstverlening, coördinatoren, evenementen en winterdienst over forecasts, uitvoeringsvoorwaarden en KPI’s. Je verzorgt de managementinformatie over de productie/prestatie van één of meerdere productgroepen.

Je gaat werken in een team van planners binnen een vast rooster, waarbij de werktijden van maandag tot en met vrijdag in drie shifts plaatsvinden tussen 6.00 uur en 17.00 uur en in het weekend in een dagdeel uitgespreid over de dag.

Hier kom je te werken
Samen met bijna 90 collega’s val je onder de afdeling Bedrijfsvoering. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit vier teams: Werkplaats, Ondersteuning & Advies, Zakelijke Dienstverlening en team Planning en evenementen. Bedrijfsvoering is ondersteunend, voorwaardenscheppend en adviserend aan de rest van Stadsbeheer. De directie Stadsbeheer is één van de 16 directies binnen de gemeente Groningen. De precieze organisatiestructuur leggen we je graag uit als we elkaar spreken.

Hier staan wij voor
Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Hier herken jij je in

  • Een afgeronde opleiding in logistiek of soortgelijk op mbo-niveau 4;
  • Aantoonbare relevante werkervaring;
  • Kennis van en ervaring met ERP informatiesystemen en plansystemen;
  • Kennis van en ervaring met Ortec Work Schedular zou mooi zijn.

Hier kun je op rekenen

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring: een salaris van maximaal € 4.052,- bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 8, HR21 normfunctie medewerker bedrijfsvoering II);
  • Naast dit salaris bouw je elke maand nog eens 17,05% van je salaris extra op; ons zogeheten Individueel Keuze Budget. Dit budget is opgebouwd uit je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, een levensloopbijdrage en een aantal bovenwettelijk verlofuren. Jij kiest of je dit wilt sparen, of dat je dit elke maand bij je salaris wil. Je kunt er ook extra verlofuren mee kopen;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een werkweek van 36 uur, met keuze om ADV op te bouwen en de mogelijkheid om eigen werktijden te kunnen indelen en deels thuis te werken;
  • De mogelijkheid tot persoonlijke groei via ons digitale forum ‘Groningen leert’;
  • Een telefoon, een iPad en een laptop.

Hier beginnen?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met de transportplanners: Mark Rozenveld, telefoonnummer 06-25516901, of Johan Honebeek, telefoonnummer 06-29730903.

Reageren kan tot en met zondag 1 oktober 2023 via de sollicitatiebutton onderaan de vacature.

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat je correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld in verband met vaste samenwerkingspartners.

Solliciteer