ervaren marketingcommunicatie medewerker

Tijdelijk jaarcontract met de kans op vast | 0,89 fte

Ben jij een ervaren allround marketingcommunicatie-medewerker? Dan zoekt SPOT Groningen jou!

Als allround marketingcommunicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de marketing van voorstellingen en concerten, het behalen van doelen en het bewaken van budgetten. Dat doe je met een gefundeerde marketingstrategie, inzicht in de doelgroep en slimme inzet van kanalen en middelen, online en offline en in tekst en beeld. Je schakelt met collega’s en hebt veel contact met (huis)gezelschappen, media, agencies, vormgevers en publiek. Ook draag je zorg voor de marketingcommunicatie rondom bestaande en nieuwe projecten.

Jij

 • bent een culturele allesvreter met een brede interesse;
 • bent een ervaren allround communicatie-medewerker, die zich in verschillende doelgroepen weet te verplaatsen en de juiste toon weet te vinden in tekst en beeld;
 • bent positief en werkt graag samen om samen nog beter te worden;
 • bent analytisch, autonoom, nauwkeurig, zelfstandig, creatief en verantwoordelijk.

Over SPOT Groningen

SPOT Groningen is er voor iedereen die van podiumkunsten houdt.

Van muziek, toneel en cabaret tot dans. Met een gevarieerd aanbod voor een divers publiek brengen we ontmoetingen van betekenis tot stand. Jaarlijks organiseren we ca. 650 voorstellingen, concerten, festivals, educatieve en zakelijke bijeenkomsten voor ca. 350.000 bezoekers. Dat doen we o.a. in De Oosterpoort, de Stadsschouwburg, de Lutherse Kerk, de USVA, op de drafbaan en sinds kort ook in verschillende kerken in de provincie.

Bij SPOT werken ongeveer 70 mensen in vaste dienst, ondersteund door freelancers en uitzendkrachten. We zijn een lerende organisatie en werken nauw samen met het onderwijsveld. We vinden het belangrijk dat ons team een afspiegeling is van onze omgeving en streven ernaar een organisatie te zijn waar zoveel mogelijk verschillende perspectieven samenkomen en waar iedereen zich welkom voelt.

Plek in de organisatie

Je gaat aan de slag op de afdeling marketing, educatie en ticketing, in het marketingteam. Het marketingteam bestaat uit zes allround marketeers met ieder hun eigen specialisme die in het uitzetten van acties en uitingen worden ondersteund door marketingondersteuning.

 

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 6 jaar werkervaring als marketingcommunicatie-medewerker;
 • aantoonbare ervaring op het gebied van campagnes en (online) marketing;
 • een flexibele invulling van 32 uur per week.

 

Wij bieden

 • afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.756,-- en maximaal € 4.048,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 9, volgens CAO Gemeenten norm 01-10-2020, HR21 normfunctie adviseur V);
 • daarnaast een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat b.v. maandelijks uitbetaald kan worden;
 • een 36-urige werkweek (bij fulltime) met de keuze voor ADV;
 • een arbeidsovereenkomst van één jaar met de intentie deze om te zetten naar een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Renate Meijering, hoofd marketing, ticketing & service:

email renatemeijering@spotgroningen.nl / telefoonnummer 050-368 0191.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 16 januari 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op in de week van 24 januari 2022. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); deelnemers van de kansenpool diversiteit, medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers medewerkers medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); uitzendkrachten werkzaam bij de gemeente Groningen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.                                          

Solliciteer