medewerker ticketing & service

Tijdelijk jaarcontract met zicht op vast | 0,89 fte

Zorg jij samen met jouw collega’s voor een soepel en stabiel kaartverkoopproces? Dan zoekt SPOT Groningen jou!

 

Als medewerker ticketing & service vorm je samen met jouw collega’s de backbone van de afdeling. Je draagt bij aan een stabiele organisatie van het kaartverkoopproces, zoals het aanmaken van voorstellingen, prijsplannen en blokkades. Je bent positief ingesteld en klantgericht, zowel richting onze interne als externe klanten. Intern ben je het aanspreekpunt voor collega’s en flexmedewerkers uit het team en je denkt actief mee over hoe processen en systemen kunnen worden geoptimaliseerd. Extern kan men bij jou terecht voor vragen over voorstellingen en concerten, kaartverkoop, zichtlijnen, rangen, prijzen en programmatijden. Daarnaast draag je zorg voor administratief werk rondom de kaartverkoop.

Jij bent

 • nauwkeurig, zelfstandig, flexibel, proactief en stressbestendig;
 • een echte teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • iemand die zich processen en systemen snel eigen maakt en kijkt waar het beter kan;
 • sociaal, klantvriendelijk, positief ingesteld, onafhankelijk en communicatief vaardig.

 

Over SPOT Groningen

SPOT Groningen is er voor iedereen die van podiumkunsten houdt.

Van muziek, toneel en cabaret tot dans. Met een gevarieerd aanbod voor een divers publiek brengen we ontmoetingen van betekenis tot stand. Jaarlijks organiseren we ca. 650 voorstellingen, concerten, festivals, educatieve en zakelijke bijeenkomsten voor ca. 350.000 bezoekers. Dat doen we o.a. in De Oosterpoort, de Stadsschouwburg, de Lutherse Kerk, de USVA, op de drafbaan en sinds kort ook in verschillende kerken in de provincie.

Bij SPOT werken ongeveer 70 mensen in vaste dienst, ondersteund door freelancers en uitzendkrachten. We zijn een lerende organisatie en werken nauw samen met het onderwijsveld. We vinden het belangrijk dat ons team een afspiegeling is van onze omgeving en streven ernaar een organisatie te zijn waar zoveel mogelijk verschillende perspectieven samenkomen en waar iedereen zich welkom voelt.

Plek in de organisatie

Je gaat aan de slag op de afdeling marketing, educatie en ticketing, in het ticketingteam. Dit team bestaat uit drie medewerkers in vaste dienst en wordt ondersteund door negen flexmedewerkers.

 

Wij vragen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een theater- en concertorganisatie;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • kennis van en ervaring met ticketing/ ticketingsystemen;
 • de bereidheid om elke week zowel overdag als in de avonden en weekenden te werken.

 

Wij bieden

 • afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.170,-- en maximaal € 3.176,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 7, volgens CAO Gemeenten norm 01-10-2020, HR21 normfunctie medewerker publiek II);
 • indien van toepassing onregelmatigheidstoeslag;
 • daarnaast een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat b.v. maandelijks uitbetaald kan worden;
 • een 36-urige werkweek (bij fulltime) met de keuze voor ADV;
 • een arbeidsovereenkomst van één jaar met de intentie deze om te zetten naar een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Renate Meijering, hoofd marketing, ticketing & service:

email renatemeijering@spotgroningen.nl / telefoonnummer 050 368 0191.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 16 januari 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op in de week van 24 januari 2022. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); deelnemers van de kansenpool diversiteit, medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); uitzendkrachten werkzaam bij de gemeente Groningen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.                                          

Solliciteer