Begeleider bedrijfskantine iederz

Tijdelijk voor de duur van één jaar met kans op structureel | 36 uur per week

 

Ben jij de begeleider die anderen graag instrueert, coacht en bijstuurt? Ben jij in staat om dit op een rustige en evenwichtige manier te doen? De bedrijfskantine heeft een belangrijke rol binnen iederz. De kantine is een rustpunt waar je tijdens de pauze kunt genieten van gezond eten en drinken in een warme verwelkomende sfeer. Houd je van gezond en lekker eten en vind je het leuk dat andere mensen daar ook van genieten?  Dan hebben we een leuke baan voor je. Aarzel niet en reageer!

 

De organisatie

De directie iederz draagt bij aan het streven naar een stad waarin iedereen actief is met werk en/of met zinvolle maatschappelijke activiteiten. iederz biedt als het beschutte werkbedrijf van de gemeente Groningen o.a. beschutte werkplekken en begeleiding voor geïndiceerde burgers voor wie de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt (nog) te groot is. Daarmee draagt iederz bij aan de uitvoering van de Participatiewet alsook het participatiebeleid van de gemeente Groningen; het realiseren van een inclusieve samenleving waarbij iedereen participeert naar vermogen en iedereen die wil en kan werken voorzieningen wordt geboden om de stap naar loonvormende arbeid te kunnen maken.

Binnen het beschutte werkbedrijf werken circa 500 medewerkers uit verschillende doelgroepen verspreid over vier locaties, naast het management en ondersteunende diensten. De directe aansturing voor deze functie vindt plaats door de werkleider die onder een afdelingshoofd valt.

 

Jij

 • draagt zorg voor de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden;
 • houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden;  
 • begeleidt medewerkers bij de uitvoering van de werkzaamheden en geeft instructies;
 • werkt mee met je medewerkers;
 • bent zorgvuldig, flexibel en kan snel schakelen tussen de voorkomende werkzaamheden;
 • bent stressbestendig en kan overzicht houden, ook tijdens drukke momenten;
 • draagt samen met de werkleider zorg voor de bestellingen.

 

Wij vragen

 • MBO-3 denk- en werkniveau;
 • kennis en ervaring in het werken in de horeca/catering;
 • bekendheid met hygiëneregels (HACCP);
 • ervaring in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
 • een teamspeler die beschikt over een mens- en resultaatgerichte benadering en aanpak;
 • bezit rijbewijs B in verband het flexibel kunnen werken op de verschillende locaties van iederz.

 

Wij bieden

Bij iederz werk je in een boeiende, informele en steeds veranderende omgeving waar geen dag hetzelfde is. Samenwerken staat hoog in het vaandel. Afhankelijk van opleiding en ervaring kan inschaling plaatsvinden tot een maximum bedrag  van € 2904,- bruto per maand volgens de CAO gemeenten (functionele schaal 6 (€ 1.934 - € 2.904), fulltime salarisnorm d.d. 1-10-2020). Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om vast in dienst te komen bij de gemeente Groningen. Daarnaast heb je een individueel keuzebudget van 17,05%. De gemeente kent een 36-urige werkweek met de keuze voor ADV.

De functie is ingedeeld in de HR-21 normfunctie Medewerker technische uitvoering II, roepnaam Begeleider. De functie van begeleider is volgens de sw-systematiek nog niet gewaardeerd. De functie zal vermoedelijk in loonschaal E uitkomen. Norm loonschaal E CAO SW per 1 juli 2021 (bruto € 1.967 - € 2.618).   

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met de heer H. Wijkstra, via telefoonnummer 06-30847488.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button “Solliciteren”. Solliciteren kan tot en met woensag 20 oktober 2021. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 25 oktober 2021.

 

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

 

Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven, waarbij eerst SW-kandidaten en vervolgens voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); deelnemers van de kansenpool diversiteit, medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); uitzendkrachten werkzaam bij de gemeente Groningen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.          

Solliciteer