Adviseur Werving en Selectie

Tijdelijk voor de duur van één jaar | 1 fte

 

De directie Werk & Participatie biedt vanuit de Participatiewet mogelijkheden om werkzoekenden verder te helpen, op weg naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst in de vorm van werk, school of andere vormen van arbeidsparticipatie.

Plek in de organisatie

Je werkt bij het Centrum naar Werk binnen de directie Werk & Participatie.

 

Ben jij degene die de werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengt? Reageer dan snel!

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je matcht en begeleidt werkzoekenden naar een baan. Je bent de spil tussen werkzoekende en werkgever.

 

Jij

  • bent een stevige persoonlijkheid, een innovator met een flexibele opstelling, initiatiefrijk, met een handen uit de mouwen mentaliteit;
  • bent een professional; je bent je bewust van je werkomgeving en wat je verantwoordelijkheden zijn.

 

Wij vragen

  • een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur SJD;
  • ervaring en affiniteit met het begeleiden van mensen naar de arbeidsmarkt;
  • ervaring in gesprekstechnieken;
  • kennis van de Participatiewet en de arbeidsmarkt in Groningen;
  • ervaring met werving en selectie.

 

Competenties

Samenwerken en communiceren | Je zoekt actief de samenwerking met anderen en weet tegenstellingen te overbruggen. Je laat het collectief belang voor gaan.

Resultaatgericht | Je zet je waarneembaar in om de afgesproken doelen te realiseren en hebt daarbij een commerciële, zakelijke instelling.

Plannen en organiseren, initiatief, stressbestendig en flexibel | Je hebt goed overzicht over je werk, kunt prioriteren en je kan ook in onverwachtse situaties makkelijk improviseren. Je werkt ontwikkelingsgericht en je bent initiatiefrijk. 

 

Wij bieden

Afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.756,-- en maximaal 4.048,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 9 volgens CAO Gemeenten, norm 01-10-2020, HR 21 normfunctie medewerker beleidsuitvoering II).

Daarnaast een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat b.v. maandelijks kan worden opgenomen. Een 36-urige werkweek (op fulltime-basis) met de keuze voor ADV.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je vanaf 17 augustus contact opnemen met afdelingshoofd Miranda de Vries via telefoonnummer 06 - 52007464.

 

Reageren

Ben je geïnteresseerd, reageer dan uiterlijk 27 augustus 2021 via de onderstaande button “Solliciteren”. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

 

Het kan voorkomen dat de mail van de gemeente Groningen in uw ongewenste items (spambox) terecht komt. Check deze daarom regelmatig.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 Cao gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees en uitzendkrachten (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer