Begeleiders

tijdelijk voor de duur van 2 jaar | 3 fte

Ben jij de begeleider die anderen graag instrueert, coacht en bijstuurt? Ben jij in staat om dit op een rustige en evenwichtige manier te doen? En vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat productiedoelstellingen worden gehaald?

Aarzel dan niet en reageer!

De organisatie

De directie iederz draagt bij aan het streven naar een Stad waarin iedereen actief is met werk en/of met zinvolle maatschappelijke activiteiten. iederz biedt als het beschutte werkbedrijf van de gemeente Groningen o.a. beschutte werkplekken en begeleiding voor geïndiceerde burgers voor wie de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt (nog) te groot is. Daarmee draagt iederz bij aan de uitvoering van de Participatiewet alsook het participatiebeleid van de gemeente Groningen; het realiseren van een inclusieve samenleving waarbij iedereen participeert naar vermogen en iedereen die wil en kan werken voorzieningen wordt geboden om de stap naar loonvormende arbeid te kunnen maken.

 

iederz werkt als directie nauw samen met de directies Werk en Participatie en Inkomensdienstverlening. Binnen het beschutte werkbedrijf werken circa 500 medewerkers uit verschillende doelgroepen verspreid over vier locaties, naast het management en ondersteunende diensten.

 

De directe aansturing voor deze functie vindt plaats door de werkleider die onder een afdelingshoofd valt.

 

Jij

  • draagt zorg voor de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden;
  • houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden;  
  • begeleidt medewerkers bij de uitvoering van de werkzaamheden en geeft instructies;
  • werkt mee op de werkvloer en verricht werkzaamheden als productiemedewerker.

 

Wij vragen

  • MBO-3 denk- en werkniveau;
  • vaktechnische vaardigheden op het gebied van inpakken en ompakken;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • een teamspeler die beschikt over een mens- en resultaatgerichte benadering en aanpak.

 

Wij bieden

Bij iederz werk je in een boeiende, informele en steeds veranderende omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Afhankelijk van opleiding en ervaring kan inschaling plaatsvinden tot een maximum bedrag  van € 2.904,- bruto per maand volgens de CAO gemeenten (functionele schaal 6, fulltime salarisnorm d.d. 1-10-2020).

Daarnaast heb je een individueel keuzebudget van 17,05%. De gemeente kent een 36-urige werkweek met de keuze voor ADV.

De functie is ingedeeld in de HR-21 normfunctie Medewerker technische uitvoering II, roepnaam Begeleider.

 

De functie van begeleider is volgens de sw-systematiek nog niet gewaardeerd. De functie zal vermoedelijk in loonschaal E uitkomen. Norm loonschaal E cao sw per 1 januari 2021 (bruto € 1.957 - € 2.593).   

 

Informatie

Deze vacature wordt gelijktijdig opengesteld voor sw-, voorrangs- en interne en externe kandidaten, waarbij sw- kandidaten voorrang hebben en vervolgens de voorrangskandidaten, gevolgd door de interne kandidaten van de gemeente Groningen en hierna de externe kandidaten, gevolgd door de externe kandidaten.

 

Na de selectie zullen met elke kandidaat twee gesprekken gevoerd worden, zowel met de selectie-  als de adviescommissie.

 

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met de heer B. ter Keurs, afdelingshoofd iederz, telefoonnummer: 050-5294323 of 06-51407776.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button “Solliciteren”. Solliciteren kan tot en met 11 juni 2021. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

 

Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.         

Solliciteer