Medewerker technische uitvoering IV (Chauffeur/belader Minicontainers)

Structureel | 36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een chauffeur/belader voor de inzameling van huisvuilcontainers, GFT, restafval en papier.

Op deze functie is de Arbo-normering, inzameling minicontainers P90-Norm, van toepassing. Wij vragen daarom nadrukkelijk jongeren (m/v) onder de 30 jaar te reageren.

Wil jij een bijdrage leveren aan een schone, hele en veilige openbare ruimte? Ben jij iemand die de handen uit de mouwen wil steken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!Jij

-      bent een aanpakker, ziet het werk liggen en vindt het geen probleem dat niet iedere dag er hetzelfde uitziet;

-      verricht werkzaamheden als chauffeur/belader op een achterlader, zamelt de minicontainers in in de gemeente Groningen en in de regio. Het betreft diverse routes;

-      pleegt periodiek onderhoud op het voertuig/de voertuigen. Tevens vind je het geen probleem om ingezet te worden op een zijbelader.

  

Plek in de organisatie

Het team Minicontainers verzorgt de inzameling van Papier, Restafval en GFT met minicontainers in de gemeente Groningen en in de regio. Het team valt onder de afdeling Afval & Circulariteit van de directie Stadsbeheer.

Stadsbeheer is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de Gemeente Groningen. Zij zorgt ervoor dat de stad schoon, heel, veilig en bereikbaar is en blijft. Bij Stadsbeheer werken ruim 700 medewerkers aan het beheer van de openbare ruimte.

 

Wij vragen

  • VMBO-3 niveau, richting techniek;
  • rijbewijs C en code 95;
  • VCA diploma;
  • inzetbaarheid in de winterdienst en marktdiensten*;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • een flexibele klantgerichte instelling hebben;
  • Bereidheid tot opleiding en jaarlijkse bijscholing.

 

* Bijzonderheden: markt- evenement- en strooidiensten en inhaaldagen vinden plaats op werktijden buiten kantoortijden o.a. in weekenden en op feestdagen.

 

Competenties

Zelfstandig | Zorgt individueel en samen met het team, dat elke dag de routes worden gereden en alle containers worden ingezameld.

Klantgericht | Bij het inzamelen van huishoudelijk afval heb je te maken met inwoners die er belang bij hebben dat hun container op de afgesproken dag wordt geleegd.

Teamspeler | Je bent onderdeel van het team en samen verantwoordelijk voor het teamresultaat.

 

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 2.627,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband volgens CAO Gemeenten vermeerderd met 17,05% Individueel Keuze Budget (IKB). De HR21-normfunctie is medewerker technische uitvoering IV (functioneel schaal 4).

Het dienstrooster bedraagt 36 uur per week, naast het salaris worden er vier uur per week aan ADV opgebouwd.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Johan Meijer, teamleider Minicontainers, via telefoonnummer 06-53702421.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 9 april 2021.

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

                                                                                                     

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 Cao gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.                                          

 

Solliciteer