Ervaren Productieleider

Structureel | 1 fte

Ben jij een ervaren Productieleider?

Dan zoekt SPOT Groningen jou!

 

Als ervaren Productieleider ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van popconcerten, klassieke concerten, theater-, dans- en cabaretvoorstellingen en commerciële evenementen.

 

Als productieleider heb je de spin-in-het-webpositie binnen een breed scala van events. Je zorgt er voor dat je voor de artiesten/gezelschappen/opdrachtgevers en met alle intern betrokken afdelingen binnen SPOT de condities creëert voor optimale podiumprestaties en een fantastische beleving voor het publiek in een gastvrije omgeving.

 

 

Jij:

 • bent een ervaren Productieleider die op het gebied van plannen, organiseren en communiceren het ‘klappen van de zweep’ kent;
 • bent bereid om in de volle breedte van de verschillende genres die we binnen SPOT bieden je rol te pakken;
 • coördineert de werkzaamheden van het productieproces in nauwe samenwerking met de afdelingen Marketing, Podium Techniek, Horeca en Facilitaire Zaken;
 • werkt op een gestructureerde wijze met behulp van ons event informatiesysteem en beheert hierin de informatie en begrotingen;
 • bent sparringpartner van het afdelingshoofd, de collega’s op de afdeling en de programmeurs;
 • kunt plannen, organiseren, projecten leiden, verantwoordelijkheid nemen, nauwkeurig werken en communicatief verbinden met behoud van je autonomie;
 • naast je operationele bijdragen op event niveau wordt er ook van je verwacht dat je vanuit jouw visie binnen het afdelingsteam bijdraagt aan de (innovatieve) ontwikkelingen van de werkprocessen, de functie en de afdeling in zijn geheel.

 

Plek in de organisatie

SPOT Groningen is er voor iedereen die van podiumkunsten houdt. Van muziek, toneel en cabaret tot dans. Bij SPOT werken ongeveer 60 mensen in vaste dienst, ondersteund door vele freelancers en uitzendkrachten. De Productie afdeling bestaat uit allround Productieleiders met ieder hun eigen specialisme. Naast dit vaste team werken we ook regelmatig met productieleiders die we inzetten vanuit een flexibele schil.

 

 

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar werkervaring als (allround) Productieleider;
 • ervaring met het leiden van projecten;
 • bereidheid om de 36 uur flexibel in te vullen door ook op avonden en in weekenden te willen werken.

 

Wij bieden

De functie is vooralsnog indicatief gewaardeerd in functioneel schaal 8. Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3.591,-  bruto per maand volgens CAO Gemeenten bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 8) exclusief mogelijke onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld 8% en eindejaaruitkering en levensloopregeling 8,25%. De functie zal nog definitief gewaardeerd worden in HR21.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Ronald Lowijs, Hoofd Productie: ronaldlowijs@spotgroningen.nl

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 07 maart 2021. De sollicitatiegesprekken beginnen in de week van 15 maart 2021.

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

 

Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen). 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.                                          

Solliciteer