Directievoerder

Weet jij precies wat er moet gebeuren als er een bouwproces van hoge complexiteit aangestuurd moet worden? Heb jij als directievoerder kwaliteit hoog in het vaandel staan? Kan jij goed uit de voeten wanneer er toezicht gehouden moet worden op de technische naleving van het contract?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als directievoerder ben jij de spil in het bouwproces. Feitelijk ben jij het geweten van de projecten waar jij aan werkt. Voor de uitvoering van diverse projecten is behoefte aan een ervaren directievoerder

 

Jij

Jij bent enthousiast en proactief. Op jou kunnen we rekenen omdat je zorg draagt voor een deskundige, zorgvuldige en daadkrachtige aansturing van het uitvoerend bouwproces en de naleving van het contract. Je durft verder te kijken dan je eigen vakgebied en toont betrokkenheid in de ontwikkelingen binnen de organisatie en op het vakgebied. Je bent een echte teamspeler en je denkt in oplossingen. Je vindt het prima als het soms nodig is om niet van 9 tot 5 te werken.

 

Plek in de organisatie

Je maakt onderdeel uit van het team Directievoering van de afdeling Stadsingenieurs. Stadsingenieurs richt zich op de advisering, voorbereiding, aanbesteding, directievoering en projectleiding van projecten in de openbare ruimte van de gemeente Groningen.

 

Wij vragen

  • je beschikt over een MBO-HBO werk- en denkniveau en in het bezit van een diploma richting Civiele Techniek;
  • je bent in het bezit van het VCA-vol;
  • je hebt ruime kennis en ervaring opgedaan met civieltechnische constructies;
  • je hebt ervaring met RAW en UAV-gc contracten, uitgevoerd in een complexe grootstedelijke omgeving;
  • je hebt ervaring met het verzorgen van omgevingsconditionering en BLVC aspecten van infraprojecten, bouwprojecten of gebiedsontwikkeling en coördineren van kabel- en leidingwerkzaamheden.

 

Competenties

Klantgericht handelen |  Je speelt actief en flexibel in op de wensen van de klant en laat hierin meerwaarde zien.

Resultaatgericht handelen | Je spreekt anderen aan op het nakomen van afspraken, bedenkt samen oplossingen voor knelpunten of stelt planning tijdig bij.

Plannen en organiseren | Je houdt overzicht over de werkzaamheden van jezelf en anderen en bewaakt de voortgang.

Flexibel | Je pikt snel nieuwe zaken op en bent snel inzetbaar bij aangrenzende projecten en werkgebieden. Je schakelt gemakkelijk tussen eigen werk en werk van anderen.

Zelfstandigheid | Je vertrouwt op jezelf, maakt zelfstandig keuzen binnen je takenpakket en aandachtsgebied. Je laat je daarbij niet weerhouden door belemmeringen.

 

Wij bieden

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.048,- bruto per maand volgens CAO Gemeenten bij een fulltime dienstverband volgens CAO gemeenten (salarisnorm 1 oktober 2020, HR 21 normfunctie medewerker toezicht III, functioneel schaal 9).

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een thuiswerkregeling, een eigen opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Erik Koerts, Teamleider Specialisten en Directievoering, telefoonnummer 06-52564958.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de

button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 24 februari 2021. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

 

Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

  

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.          

Solliciteer