Specialistisch Adviseur Riolering & Stedelijk waterbeheer

Structureel | 36 uur per week

 

Gaat jouw hart sneller kloppen van water en rioleringssystemen? En wil je de uitdaging aangaan om van Groningen een klimaatadaptieve stad te maken door je bijdrage te leveren aan tal van uitdagende projecten? Ben jij pro-actief en denk je in kansen en mogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je uit om te reageren.

 

Jij

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige, enthousiaste collega die zelfstandig rioolontwerpen maakt of in regie laat maken voor het Groninger riool- en watersysteem. Je weet de impact van de klimaatontwikkelingen te vertalen naar praktische eisen en wensen voor allerlei initiatieven en projecten in de openbare ruimte. Je bent in staat om zowel een ondersteunende als een trekkende rol te vervullen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan projectleiders en opdrachtgevers over water- en rioleringsvraagstukken van (integrale) projecten. Je maakt ontwerpen op het gebied van riolering en water, dit doe je samen met je collega’s binnen het cluster riolering en water en van andere disciplines zoals ruimte, wegen, verkeer en groen.

 

Plek in de organisatie

Je maakt onderdeel uit van het team Specialisten van de afdeling Stadsingenieurs. Stadsingenieurs richt zich op de advisering, voorbereiding, aanbesteding, directievoering en projectleiding van projecten in de openbare ruimte van de gemeente Groningen.

 

Wij vragen

  • een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek;
  • op HBO niveau gerichte vakopleiding stedelijk waterbeheer en riolering;
  • aantoonbare, relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • kennis en ervaring met Autocad en GIS is een pré;
  • gevoel voor modelleren en ervaring met daarop gerichte software (bijv. Sobek).

 

Competenties

Klantgericht handelen | Je speelt actief en flexibel in op de wensen van de klant en laat hierin meerwaarde zien.

Resultaatgericht handelen | Je spreekt anderen aan op het nakomen van afspraken, bedenkt samen oplossingen voor knelpunten of stelt planning tijdig bij.

Plannen en organiseren | Je houdt overzicht over de werkzaamheden van jezelf en anderen en bewaakt de voortgang.

Flexibel | Je pikt snel nieuwe zaken op en bent snel inzetbaar bij aangrenzende projecten en werkgebieden. Je schakelt gemakkelijk tussen eigen werk en werk van anderen.

Zelfstandigheid | Je vertrouwt op jezelf, maakt zelfstandig keuzen binnen je takenpakket en aandachtsgebied en laat je daarbij niet weerhouden door belemmeringen.

 

Wij bieden

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.494,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband volgens CAO gemeenten (salarisnorm 1 oktober 2020, HR 21 normfunctie medewerker ontwerp en voorbereiding III, functioneel schaal 10).

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een thuiswerkregeling, een eigen opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Erik Koerts, Teamleider Specialisten en Directievoering, via telefoonnummer 06-52564958.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 24 februari 2021. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

 

Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 Cao gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.                                          

Solliciteer