Projectvoorbereider Civiele Techniek

Structureel | 1 fte

Ben jij de projectvoorbereider die ons team komt versterken?

Als projectvoorbereider Civiele Techniek ben je een belangrijke schakel in de voorbereiding van projecten. Vanuit verschillende projectteams werk je aan infrastructurele en bouw- en waterbouwkundige projecten. Je stelt contractstukken op waaronder GC-contracten, RAW bestekken en Autocad tekeningen. Je ondersteunt het projectteam op technisch inhoudelijk gebied en controleert producten van externe opdrachtnemers. Daarnaast draag je actief bij aan het implementeren en toepassen van ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied BIM, Revit en Civil3D.

 

Jij

Hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding Civiele techniek en hebt bij voorkeur al meerdere jaren ervaring in het vakgebied. Kennis van Autocad, RAW systematiek is vereist.

 

Plek in de organisatie

Je maakt onderdeel uit van team Voorbereiding van de afdeling Stadsingenieurs. Stadsingenieurs richt zich op technisch advies, voorbereiding, aanbesteding en directievoering van projecten in de openbare ruimte van de gemeente Groningen.

 

Wij vragen

  • MBO/HBO Civiele techniek;
  • relevante werkervaring;
  • ervaring in de RAW systematiek;
  • ervaring met AutoCAD.

 

Competenties

Klantgericht handelen | Je speelt actief en flexibel in op de wensen van de klant en laat hierin meerwaarde zien.

Resultaatgericht handelen | Je spreekt anderen aan op het nakomen van afspraken, bedenkt samen oplossingen voor knelpunten of stelt planning tijdig bij.

Plannen en organiseren | Je houdt overzicht over de werkzaamheden van jezelf en anderen en bewaakt de voortgang.

Flexibel | Je pikt snel nieuwe zaken op en bent snel inzetbaar bij aangrenzende projecten en werkgebieden. Je schakelt gemakkelijk tussen eigen werk en werk van anderen.

Zelfstandigheid | Je vertrouwt op jezelf, maakt zelfstandig keuzes binnen je takenpakket en aandachtsgebied en laat je daarbij niet weerhouden door belemmeringen.

 

Wij bieden

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.048,--  bruto per maand bij een fulltime dienstverband volgens CAO gemeenten (salarisnorm 1 oktober 2020). De functie is ingedeeld in de HR21 normfunctie Medewerker Ontwerp en Voorbereiding IV (schaal 9).

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Koen van der Pol, teamleider Voorbereiding, via telefoonnummer 06-15458765.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 19 januari 2021. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

 

Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

                                                                                                                        

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 Cao gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.     

Solliciteer