Programmeur THEATER & DANS

0,8 fte | tijdelijk voor de duur van 1 jaar (met uitzicht op een vast contract)

SPOT Groningen is de organisatie achter De Oosterpoort & de Stadsschouwburg en de grootste theater- en concertorganisatie van stad en provincie Groningen.  In ons team van programmeurs zoeken we een collega die zich richt op de theater-, dans- en cabaret-programmering en de programmering zoals we die nu kennen voortzet en uitbouwt.

Groningen: een plek waar cultuur een wezenlijk onderdeel is van de samenleving, een plek met ambitie. Met een fijnmazig netwerk van podia, het grensverleggende Groninger Museum, het innovatieve Groninger Forum en internationaal toonaangevende festivals als Eurosonic Noorderslag, Noorderlicht en Noorderzon. Groningen is een plek vol ontmoetingen, beweging en gesprek. Wij brengen daar artiesten en publiek samen en scheppen de voorwaarden waaronder artiest en publiek elkaar ontmoeten, in de hoop op een onvergetelijke beleving. We zoeken artiesten bekend en onbekend, we zoeken publiek bekend en onbekend. We willen in dat contact onze toegevoegde waarde laten zien voor onze omgeving, op cultureel en maatschappelijk gebied.

De functie 

Is een droombaan waarin je verantwoordelijk bent voor de programmering in de Stadsschouwburg. Dat varieert van grootschalige internationale dans tot kleinschalige nationale theaterprogrammering, voor jong en oud en voor divers publiek. Essentieel voor jou is de hechte samenwerking met onze twee huisgezelschappen, het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni / NITE. Je programmeert, dealt en boekt en bent daarbij in staat tot het maken van een realistische inschatting van de te halen bezoekersaantallen. Je maakt heldere en verantwoordelijke afspraken extern en intern. De begroting van de totale programmering van theater en muziek daar ben je niet alleen mee-verantwoordelijk voor, daar voel je je ook verantwoordelijk voor. Vanzelfsprekend stem je het programma af met onze afdelingen Marketing en Productie.

Het team 

Kent naast jou 4 gedreven programmeurs die zich met name op alle genres van muziek, cross over en maatschappij richten. In het team wordt gezocht naar hoe samenwerken meer op kan leveren, hoe ontdekken en verbinden in de maatschappij tot spannende en vernieuwende programmering kan leiden.

Het profiel 

Wat we zoeken is een ambitieuze programmeur die artistiek gedreven is en een zakelijk instinct heeft. Je hebt lef en zelfvertrouwen en weet als verbinder inspirerende samenwerkingen tot stand te brengen. Mensen kennen je als open, toegankelijk en sociaal vaardig. Het liefst zien we ervaring met het afsluiten van deals en contracten. Je zoekt naar inclusiviteit. Je hebt een internationale blik en een lokaal hart. Je vindt het noorden van het land geweldig om te (gaan) wonen en Groningen een top spot.

Je hebt W.O. of H.B.O denk- en werkniveau. Een absolute must: samenwerken en verbinden zit in je DNA. Je competenties op dit gebied  zijn aantoonbaar terug te vinden in je loopbaan tot dusver en worden door anderen herkend. We zien graag een relevant netwerk bij je of de ambitie dit op te bouwen. In je track-record hopen we te zien dat je je kwaliteitslat hoog hebt liggen en dat je inhoudelijk sterk bent. 

Wij bieden

Je een prachtige functie aan in een geweldige stad met een ambitieus cultureel klimaat. Als organisatie zijn we trots op de impact en de dynamiek waarin we verkeren en die we, samen met onze partners, weten te realiseren.We bieden een inspirerende omgeving aan en een professionele organisatie met fijne collega’s. Voor jou zijn er volop kansen om jezelf in deze baan verder te ontwikkelen, we zijn een lerende organisatie.

De functie is gewaardeerd in schaal 11A, bruto € 5.519,00 per maand (fulltime) Daarnaast maakt het individueel keuzebudget van 17,05% onderdeel uit van het salaris. In onderling overleg wordt de invulling van uren afgesproken.

Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Mocht je vragen hebben, dan kun je via Trieneke Wijnstra  (tel 0503680105) contact opnemen met Nynke Stellingsma.

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 21 juni 2021. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers < 30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer