Klantregisseur

structureel | 1 fte

Verbinder bij complexe vraagstukken

Sport050 verwelkomt jaarlijks 3 miljoen bezoekers in onze sportaccommodaties. We faciliteren deze sporters door alle binnen- en buitensport-accommodaties en zwembaden te onderhouden, verhuren en te exploiteren. Bij Sport050 is er veel contact met sportverenigingen, sporters en de politiek. Wij stellen de klant per definitie centraal.

 

Wil jij in een sportomgeving het gezicht zijn van het sportloket van Sport050? Je wordt samen met je collega klantregisseurs verantwoordelijk voor het inventariseren van de strategische en operationele klantvraag en het organiseren van het antwoord binnen de gemeentelijke organisatie. Daarbij is het van belang om de klantvraag in brede context te plaatsen en samenhang en integraliteit aan te brengen. Dan is de functie klantregisseur iets voor jou.

 

Jij

 • je handelt pro-actief en resultaatgericht en draagt zorg voor het monitoren van de voortgang en signaleren van en adviseren over stagnering;
 • je geeft ook sturing aan complexe vraagstukken/uitvoeringsprojecten binnen Sport050;
 • je bent klankbord voor directie en je collega klantregisseurs.

 

Plek in de organisatie

De afdeling sportservice bestaat uit ongeveer 19 medewerkers. De afdeling sportservice is één van de vier afdelingen van Sport050 (150 medewerkers).

 

Wij vragen

 • HBO/WO;
 • aantoonbare ervaring in het voeren van complexe gesprekken op tactisch en strategisch niveau;
 • ervaring met het organiseren van horizontale samenwerking met klanten en geledingen binnen de gemeentelijke organisatie;
 • ervaring met het aansturen van (complexere) processen en projecten;
 • ervaring om gesprekken met politiek en directies te voeren;
 • je bent analytisch, oplossingsgericht en proactief;
 • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • een deel van het werk vindt plaats in de avonduren en weekenden.

 

Wij bieden

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal  € 2.973,-- en maximaal € 4.494,-- bruto per maand volgens CAO Gemeenten bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 10, HR21-normfunctie medewerker ontwikkeling III).

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Gerard Poiesz, leidinggevende Sportservice, telefoonnummer (050) 367 63 76.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 3 februari 2021. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Het kan voorkomen dat de mail van de gemeente Groningen in uw ongewenste items (spambox) terecht komt. Check deze daarom regelmatig.

Een TMA test en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

 

 

Deze vacature wordt extern opengesteld waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer