Adviseur Voorbereiding Groen en Infra

Structureel | 36 uur per week

Heb jij verstand van groen en infrastructuur?

 

Jij

Als adviseur Voorbereiding Groen en Infra ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van groene en infrastructurele projecten. Je werkt vanuit meerdere projectteams en adviseert en ondersteunt projectleiders. Je coördineert de technische werkzaamheden binnen de projecten en geeft inhoudelijke aansturing aan tekenaars en bestekschrijvers. Je verricht zelf de voorbereiding van complexe technische onderdelen, stelt beplantingsplannen op en verzorgt het groenadvies in de contractvoorbereiding. In de uitvoeringsfase ben je een vraagbaak voor directievoerders. In het werk stem je af met collega’s van Stadsontwikkeling en Stadsbeheer over uitwerking van ontwerpen, technische haalbaarheid en planning. Ook voer je overleg met externe partijen zoals Nutsbedrijven, aannemers en ingenieursbureaus. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en levert samen met andere deskundigen bijdragen aan kwaliteitshandboeken en systemen.

 

Plek in de organisatie

Je maakt onderdeel uit van team Voorbereiding van afdeling Stadsingenieurs. Stadsingenieurs richt zich op technisch advies, voorbereiding, aanbesteding en directievoering van projecten in de openbare ruimte van de gemeente Groningen.

 

Wij vragen

  • HBO Van Hall Larenstein;
  • relevante werkervaring;
  • ervaring in de RAW systematiek.

Competenties

Klantgericht handelen | Je speelt actief en flexibel in op de wensen van de klant en laat hierin meerwaarde zien.

Resultaatgericht handelen | Je spreekt anderen aan op het nakomen van afspraken, bedenkt samen oplossingen voor knelpunten of stelt planning tijdig bij.

Plannen en organiseren | Je houdt overzicht over de werkzaamheden van jezelf en anderen en bewaakt de voortgang.

Flexibel | Je pikt snel nieuwe zaken op en bent snel inzetbaar bij aangrenzende projecten en werkgebieden. Je schakelt gemakkelijk tussen eigen werk en werk van anderen.

Zelfstandigheid | Je vertrouwt op jezelf, maakt zelfstandig keuzen binnen je takenpakket en aandachtsgebied en laat je daarbij niet weerhouden door belemmeringen.

 

Wij bieden

De functie is ingedeeld in de HR21 normfunctie Medewerker Ontwerp en Voorbereiding III (schaal 10). Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.494,-- bruto per maand volgens CAO Gemeenten bij een fulltime dienstverband (salarisnorm 1 oktober 2020).

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Koen van der Pol, teamleider Voorbereiding, telefoonnummer 06-15458765.

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 29 november 2020. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Het kan voorkomen, dat correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je ‘ongewenste items’ (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig!

 

Deze vacature wordt extern gepubliceerd, waarbij voorrangs-kandidaten van de Gemeente Groningen voorrang hebben.                                                                                                      

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer