twee Vaktechnisch medewerkers 2 ( hoofdtaak stratenmaker)

Structureel | 2,0 fte

Hou jij er van dat de zaken er netjes bij liggen en heb je een hekel aan oneffenheden? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

 

Jij

  • bent een aanpakker, ziet het werk liggen en vindt het geen probleem dat niet iedere dag er hetzelfde uitziet;
  • verricht naast het stratenmaken alle voorkomende werkzaamheden op de wijkpost, zoals lichte hovenierswerkzaamheden, het legen van prullenbakken, het verwijderen van “straatmeubilair” en het  plaatsen en verwijderen van prullenbakken.

 

Plek in de organisatie

Het team Oude Wijken en Wijkteam Oost vallen onder de afdeling Wijkonderhoud van Stadsbeheer. Oude Wijken heeft samen met het team Centrum als standplaats Electronstraat. De standplaats van Wijkteam Oost is Parkallee. De medewerkers van de teams zorgen er voor dat het centrum, de oude wijken en het oosten van de Stad er netjes bijliggen als het gaat om de onderdelen “groen en grijs”. Je wordt ingezet op werkzaamheden bij één van de teams.

 

Wij vragen

  • MBO niveau 3;
  • (ruime) ervaring als stratenmaker;
  • in het bezit van rijbewijs B / bij voorkeur C;
  • iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • VCA-certificaat.

 

Competenties

Nauwkeurigheid

Binnen deze functie is het belangrijk dat je netjes en zorgvuldig kunt werken. Je afgeleverde werk moet er keurig uitzien. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

 

Flexibel

Bij Stadsbeheer wordt flexibiliteit gevraagd. Je moet bereid zijn om alle voorkomende werkzaamheden op te pakken. Ook buiten kantooruren moeten er af en toe werkzaamheden verricht worden.

 

Zelfstandigheid

Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Vaak ben je in de praktijk alleen op pad en met een klus bezig.

 

Uitdrukkingsvaardigheid

Dagelijks kom je in contact met burgers en klanten (zowel intern als extern). Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en je goed en correct uit kunt drukken.

 

Wij bieden

De functie is voorlopig ingeschaald in schaal 4 en zal nog definitief worden ingedeeld in HR21.

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 2.470,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 4).

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met William van den Hooff, functie teamleider Oude Wijken, tel.nr. 06-27096810 of wijkteam Oost Hans Hopma  tel.nr. 06-52070602

 

Reageren

Ben je geïnteresseerd, reageer dan uiterlijk 18 september 2019 via de digitale button “Solliciteren”. Direct na het correct invullen en versturen van de sollicitatie ontvang je een bevestiging. Het kan voorkomen dat de mail van de gemeente Groningen in uw ongewenste items (spambox) terecht komt. Check deze daarom regelmatig.

 

Deze vacature wordt extern opengesteld waarbij voorrangs- en interne kandidaten van de Gemeente Groningen voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer